RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

TAXIDOEFKERIES

zenith 96,4

lpg

SUPER SPOR FM

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

A CLUB OPENING

A CLUB OPENING

BIONIC ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ "ΠΑΓΩΣΕ" ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ - ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΑΙΔΙΟ ΤΗΣ 7ΧΡΟΝΗΣ - ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ


Ένοχο έκρινε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία του, κατηγορούμενο για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού. 


Το δράμα του ανήλικου παιδιού που βρήκε δικαίωση, ενώπιον Κακουργιοδικείου, κράτησε περίπου 1μιση χρόνο (μεταξύ Σεπτεμβρίου 2014 και Μαΐου 2015 σε Δήμο της Επαρχίας Λευκωσίας). 
Ο κατηγορούμενος, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιεύει στην απόφασή του το Κακουργιοδικείο, κατόπιν οδηγιών, που απαγορεύουν την δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου ή πληροφορίας θα ήταν δυνατό να οδηγήσει στην εξακρίβωση της ταυτότητας των εμπλεκομένων προσώπων.
Το ιστορικό του εφιάλτη
Ο κατηγορούμενος μαζί με την συμβία του η οποία είναι εκπαιδευτικός διέμεναν σε διπλανό σπίτι από αυτό της ανήλικης και της οικογένειάς της. Η σχέση των δυο οικογενειών ξεκινά όταν ζητείται από την οικογένεια της ανήλικης βοήθεια (ενισχυτικά μαθήματα Μαθηματικών) από την συμβία του κατηγορούμενου. Η συμφωνία των δυο οικογενειών διευθετήθηκε και ορίστηκε συγκεκριμένη μέρα κατά την οποία η μικρή μετέβαινε στο σπίτι των γειτόνων. Οι σχέσεις των δυο οικογενειών όπως αναπτύσσονται στην μακροσκελή απόφαση του Κακουργιοδικείου αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα αφού ο κατηγορούμενος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γείτονες και μπαινόβγαινε στο σπίτι τους.


Ο εφιάλτης του ανήλικου παιδιού ξεκινά όταν κατά την διάρκεια επίσκεψης της μικρής για μάθημα στο σπίτι του, με την συμβία του, αυτός βρίσκει αφορμή να την ρωτήσει, «αν ξέρει τι είναι το σεξ».
Το παιδί όπως ήταν φυσιολογικό απάντησε αρνητικά. Οι αρρωστημένες ορέξεις του κατηγορούμενου φαίνεται πως γεννήθηκαν κάπου εδώ όταν οδηγούσε το παιδί στο γραφείο της συμβίας του το οποίο βρισκόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού τους, προκειμένου να το οδηγήσει στα αρρωστημένα μονοπάτια της φαντασίας  του. Όπως αναφέρει η παραδεκτή μαρτυρία της ανήλικης προς το Κακουργιοδικείο, την άγγιζε στα ευαίσθητα σημεία της, της έδειχνε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου ενώ δεν δίσταζε να της ζητήσει να του χαιδεύει τα δικά του ευαίσθητα σημεία μέχρις ότου ολοκληρώσει. Κάποιες φορές όπως αναφέρει η απόφαση Κακουργιοδικείου, πήγαινε στο σπίτι της γειτόνισσας και συναντούσε μόνο τον κατηγορούμενο εκεί, αφού η συμβία του καθυστερούσε να πάει στο σπίτι για το προγραμματισμένο μάθημα με το παιδί.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μέρος της απόφασης:
«…ενώ η ΜΚ1 (ανήλικο κορίτσι) βρισκόταν στο σπίτι του Κατηγορουμένου για μάθημα και η γειτόνισσα δεν είχε ακόμα πάει εκεί, ο Κατηγορούμενος της έλεγε να κατεβάσει τα ρούχα της και αυτή το έπραττε, χωρίς όμως ποτέ να μείνουν χωρίς ρούχα, και τότε ο Κατηγορούμενος έβαζε το δάκτυλο του στο αιδοίο της. (xiv) Υπήρξαν επίσης φορές που ο Κατηγορούμενος της έλεγε να του χαϊδεύει το πέος, κάτι το οποίο η Μ.Κ.1 έκανε μέχρι αυτός να εκσπερματώσει. Τότε απλώς ο Κατηγορούμενος έπαιρνε χαρτομάντηλο και σκουπιζόταν. Σε μια τέτοια περίπτωση λερώθηκε η φούστα της και πάλι πήραν χαρτομάντηλο και την σκούπισαν, ενώ μετά που πήγε στο σπίτι της η Μ.Κ.1 την έβαλε για πλύσιμο. ) Σε μια περίπτωση, ένα βράδυ, κατόπιν πρόσκλησης του Κατηγορουμένου, η Μ.Κ.1 πήγε με τον πατέρα της για ποτό στο σπίτι του Κατηγορουμένου. Ενώ κάθονταν στη βεράντα ο Μ.Κ.4 (πατέρας παιδιού) και η συμβία του Κατηγορουμένου, ο Κατηγορούμενος κάλεσε τη Μ.Κ.1 να πάνε στην κουζίνα για να της δώσει χυμό και την οδήγησε πίσω από τον ψηλό κεντρικό πάγκο όπου έβαλε το χέρι του εντός του εσώρουχου της Μ.Κ.1 και της χάιδεψε τα γεννητικά όργανα.

Πως αποκάλυψε τον εφιάλτη η ανήλικη

Η ανήλικη προσπάθησε να μοιραστεί τον εφιάλτη της στον ξάδελφό της κατά την διάρκεια της παραμονής τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων, στο σπίτι της γιαγιάς τους. Όταν ο ξάδελφος της ανήλικης έμαθε τον εφιάλτη του παιδιού, εκμυστηρεύτηκε τα όσα έμαθε στην μητέρα του παιδιού και θεία του. Κάπου εκεί ξετυλίχθηκε το κουβάρι αφού η οικογένεια της ανήλικης ζήτησε τον λόγο από τον κατηγορούμενο και ξεκίνησαν τις διαδικασίες καταγγελίας υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης, με πρώτο βήμα την κατάθεση των γεγονότων σε Αστυνομικό σταθμό.
Ενώπιον Δικαστηρίου ο κατηγορούμενος περιέπεσε σε αντιφάσεις περιγράφοντας παραδεκτά από το Κακουργιοδικείο γεγονότα, οδηγώντας έτσι το Δικαστήριο να κρίνει ως αναξιόπιστη την μαρτυρία του και τα όσα ανέφερε ενώπιον Δικαιοσύνης περιγράφοντας τα όσα είχε αναφέρει προηγουμένως το παιδί.
Χαρακτηριστικά η απόφαση του Κακουργιοδικείου αναφέρει: « …Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο το οποίο πλήττει καίρια την αξιοπιστία του Κατηγορουμένου είναι και το ότι έδωσε διαφορετικές εκδοχές για το ζήτημα του κατά πόσο η Μ.Κ.1 ανέβαινε μόνη στον πάνω όροφο του σπιτιού εκτός για σκοπούς μαθήματος μαζί με τη Μ.Κ.1. Κατά την προφορική του μαρτυρία στα πλαίσια της κυρίως εξέτασης του ο Κατηγορούμενος ανέφερε πως ενώ η Μ.Κ.1 ήταν εξοικειωμένη με το εσωτερικό του σπιτιού της επειδή ήταν όμοιο με το δικό της εντούτοις δεν είχε το θάρρος να ανεβεί πάνω μόνη της. Στην αντεξέταση του αρχικώς ανέφερε πως η μόνη φορά που η Μ.Κ.1 ανέβηκε πάνω ήταν κατά το επεισόδιο με την τουαλέτα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως ανέβαινε για να πάρει χρωματιστά από το γραφείο της συμβίας του, επαναλαμβάνοντας πως η μόνη φορά που ανέβηκε ήταν εκείνο το επεισόδιο…».
Ένας εφιάλτης ζωής..
Στην εμπεριστατωμένη απόφαση αναφέρονται και σχετικές εκθέσεις Κλινικού Ψυχολόγου που έλαβε μέρος στην εξιχνίαση της σοβαρής αυτής υπόθεσης. Όπως αναφέρει αυτούσιο απόσπασμα της απόφασης Κακουργιοδικείο, το παιδί.. «…Έκτοτε έχει εφιάλτες τα βράδια, δεν δέχεται την παρουσία του πατέρα της στο δωμάτιο της, ενώ θέλει συνοδεία για να ανεβεί στο δωμάτιο της και τη συνοδεία του πατέρα της για να πάει τουαλέτα το βράδυ. Κάποτε ζητά να κοιμηθεί με τους γονείς της. Επίσης εκδηλώνει σεξίζουσα συμπεριφορά, ακατάλληλη για την ηλικία της, η οποία συνδέεται με την αναφερόμενη συμπεριφορά του Κατηγορουμένου. Λόγω δε της αναστάτωσης της Μ.Κ.1 εξαιτίας της συμπεριφοράς του Κατηγορουμένου προς αυτή και μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στις 24.12.15, η οικογένεια της Μ.Κ.1 εγκατέλειψε αυτό το σπίτι στις 27.12.15. (xix) Η Μ.Κ.1 έχει διαγνωστεί με Οξεία Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες και χρήζει μακρόχρονης ψυχολογικής στήριξης».
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ενώ σε κατοπινό στάδιο το Κακουργιοδικείο σε νέα συνεδρία θα επιβάλει ποινή.
Οι κατηγορίες:
- Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών (δυο κατηγορίες που αφορούν προβολή ταινιών ερωτικού περιεχομένου σε κοριτσάκι ηλικίας 7 ετών)
- Ένοχος για κατηγορίες που αφορούν εισδοχή του δακτύλου στο αιδοίο του ιδίου κοριτσιού  με τη χρήση απειλής.
- Ένοχος για χάιδεμα των γεννητικών οργάνων του κοριτσιού κατόπιν απειλής
- Ένοχος για εξαναγκασμό, με απειλή, του κοριτσιού  να χαϊδεύει το πέος του μέχρι να εκσπερματώσει.
- Ένοχος για φίλημα στο στόμα του κοριτσιού  κατά παράβαση του άρθρου 151 του Ποινικού Κώδικα, Κεφ.154 SIGMALIVE ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου