SUPER SPOR FM

TAXIDOEFKERIES

lpg

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

bionic

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΡΤΡEΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ SEMIRAMIS

Ο Νίκος Αναστασιάδης ( 27 ΣεπτεμβρΊου 1946  ) Βάση των ζωδιακών χαρακτηριστικών του είναι άνθρωπος ο οποίος μπορεί να αισθανθεί και να καταλάβει το πως νιώθουν οι γύρω του. 

Είναι απλός, γενναιόδωρος και πιστός. Δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα και δεν του αρέσει να παζαρεύει κάθε τι, αυτό μπορεί να αποβεί αρνητικό κάποιες φορές όταν αφού έχει κουραστεί απο την πίεση χαρίζει αυτό που του ζητάνε. Ωστόσο, είναι κάπως εσωστρεφής και έχει μια γενική σχέση με τους άλλους, μέχρι ενός σημείου όχι περισσότερα και εις βάθος. 
Αυτό γίνεται για να προστατευθεί αφού πολλές φορές έχει ξεγελαστεί απο ψεύτικα πρόσωπα που τον έχουν πλησιάσει. Είναι δυνατός αν το βάλει καλά στο μυαλό του και το πιστέψει. Είναι ότι σκεφθεί, γι΄αυτό αν νώσει ανσφάλεια πρέπει να αλλάξει την σκέψη του για να τα καταφέρει. Πρέπει να επιβάλεται στον νού του.
 Στην μέση ηλικία του είναι συνεχώς απασχολημένος και τρέχει για φήμη και κέρδος. Συνήθως οι στόχοι του εκπληρώνονται γιατί δεν είναι υψηλοί. Δεν απαιτεί πολλά απο την ζωή του. Όντας ευγενικός έχει την ευκαιρία να δημιουργήσι μια χαρούμενη ζωή και έχει ελπίδα και όραμα για το μέλλον, αλλά θεωρεί ότι δεν μπορεί αυτό να γίνει ξαφνικά απο την μια μέρα στην άλλη, γι 'αυτό εργάζεται σκληρά για να επιτύχει. 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ  - Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΒΑΣΕΙ ΖΩΔΙΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
https://www.youtube.com/watch?v=g9_wIixnbbg&feature=share

Όταν οι φίλοι του έχουν προβληματα, είναι διακριτικός και προσεκτικός απέναντί τους, δεν θα τους βοηθήσει αμέσως παρά μόνο όταν εξετάσει συνολικά το ζήτημα και κρίνει ότι πρέπει, τότε προσφέρει βοήθεια στην πιο κατάλληλη στιγμή, γεγονός που δείχνει ότι είναι πολύ επιφυλακτικός. Από την άποψη της επιτευμάτων, ακολουθεί τα είδη υπάρχοντα και δεν πρωτοπορεί σε κάτι καινούργιο. Ακολουθεί την πεπετημένη γιατί δεν παίρνει πρωτοβουλία. Ελέγχετε εύκολα από τη συναισθηματική του σχέση με τους άλλους, οπότε πρέπει να είναι πιο προσεκτικός με ανθρώπους που δεν τους συμπαθεί και ναμην κάνει χατήρια. 
Έχει καλλιτεχνικό ταλέντο και σε αυτόν τον τομέα θα μπορούσε να επιτύχει. Εκφράζει την αγάπη τουμε πολύ άμεσο τρόπο. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ ειλικρινής και εκφράζει τα αληθινά συναισθήματα του απο την καρδιά του. Γεγονός που μπορεί να κάνει τους άλλους να αισθάνονται ασφάλεια. Δεν είναι καλοί στη διαχείριση των χρημάτων, αλλά έχουν καλή τύχη να κερδίζουν χρήματα, ώστε να μπορούν να συσσωρεύουν τον πλούτο με τις δικές τους προσπάθειες και να ζήσουν μια ζωή χωρίς προβλήματα. 
Είναι απασχολημένοι να τρέχουν για φήμη και κέρδος στη μέση ηλικία αλλά έχουν την ευκαιρία να γίνουν πλούσιοι και να απολαύσουν την υψηλή θέση και τον μεγάλο πλούτο. Έχει μια βαθιά αίσθηση αφοσίωσης, είναι ειλικρινής και εμπνέει την εμπιστοσύνη των άλλων, επειδή γνωρίζει πώς να κρατά μυστικά. Αλλά είναι καμιά φορά εγωιστής, πεισματάρης και εκκεντρικός. Νοιάζεται λίγο για τον πλούτο, αλλά φαίνεται να έχει πάντα χρήματα. 
Μπορεί να κάνει κριτική σε πολλά πράγματα και είναι γνωστά τέτοια άτομα για την αιχμηρή γλώσσα τους. Είναι καλός ως ηγέτης. Είναι διπλωματικός - Χαριτωμένος - Ειρηνικός - Ιδεαλιστής - Φιλόξενος , έχει ομαδικό πνεύμα, συνεργάζεται άνετα με πολλούς ανθρώπους. Είναι πιο ευτυχισμένος όταν είναι γύρω από άλλους ανθρώπους και όταν οι άλλοι κάνουν σωστά την δουλειά τους. Είναι λίγο κουρασμένος γενικότερα και απολαμβάνει την τεμπελιά. 
Είναι ανεξάρτητος, έχει μεγάλη νοημοσύνη και την πλήρη ικανότητα μέσα του, αλλά μάλλον συνυπάρχει / εξαρτάται από τους άλλους, στις τελικές αποφάσεις του. Αγαπά τον ενθουσιασμό, τις νέες καταστάσεις, την περιπέτεια και το ασυνήθιστο. Κάνει φίλους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα.. Είναι ο συνδετικός κρίκος μιας ομάδας επειδή μπορεί να διατήρησει την αρμονία και την ειρήνη .Έχει καταλάβει την τέχνη του να διατηρείς καλές σχέσεις. 
Δεν συμπαθεί τη σκληρή δουλειά και δεν θέλει να κάνει την δουλειά άλλου. Ευτυχώς,το ένστικτο του είναι καλό σχετικά με οικονομία-κέρδη. Μπορούν να σκεφτεί μεγάλες επιχειρηματικές ιδέες που είναι πρωτότυπες και προορίζονται για επιτυχία. 
Μπορεί να ξεκινήσει μια ιδέα, αλλά χρειάζεται πάντα και κάποιον άλλο για να τελειώσει η δουλειά. Είναι πολύ καλός σαν επιχειρηματικός εταίρος, αλλά δεν είναι καλός επιχειρηματίας μόνος του. Έχει την ενέργεια να είναι καλός ηγέτης με τους διπλωματικούς τρόπους του, αλλά τα παρατάει εύκολα αντί να κάνει τη σκληρή δουλειά που απαιτείται και να ανέβει στη κορυφή. Έχει εξαιρετικά ένστικτα και διαίσθηση, αν και τις περισσότερες φορές δεν τον πιστεύουν.
Η μόνη περίπτωση για να επαναστατήσει είναι όταν νιώσει την αδικία στον εαυτό του ή στους άλλους Χρειάζετε τον σεβασμό και την κατανόηση των άλλων όταν ο ίδιος κάνει το ίδιο. Μπορεί να φανεί πολύ θαραλέος και να αφήσει στην άκρη τα δικά του συναισθήματα για να φέρει ειρήνη σε μια ομάδα και εξομάλυνση καταστάσεων. 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην γνωρίζει πραγματικά ποια είναι τα αληθινά συναισθήματά του επειδή προσπαθεί να κάνει όλους τους υπόλοιπους ευτυχείς. Φαίνετε αναποφάσιστος, όμως απλά δεν θέλει να βλάψει τα συναισθήματα κάποιου ή να προκαλέσει διαταραχή ή τριβή σε μια κατάσταση. 
Είναι διπλωμάτης είναι σε θέση να βρεθεί στα παπούτσια των άλλων και να δει τα πράγματα από την οπτική γωνία κάποιου άλλου. 
Είναι αυτος που πάντα θέλει να κάνει τα πράγματα τέλεια και να έχει ισορροπία και αρμονία στη ζωή την δική του αλλά και των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά του. 'Εχει κομψότητα και του αρέσει η πολυτέλεια. Είναι ένας πολύ καλός ακροατής και ήρεμος άνθρωπος, θέλει να τον θαυμάζουν. Εκφράζει τη νοημοσύνη του μέσω της δημιουργικότητας και της πράξης., Του αρέσουν οι καινοτομίες και οι αλλαγές. Ξοδεύει πολλά χρήματα και νοιάζετε για την εμφάνισή του, περιβάλλει τον εαυτό του με όμορφα πράγματα . Λατρεύει οτιδήποτε είναι πολυτελές και αριστοκρατικό. Κάνουν πάρα πολλά για να ευχαριστήσουν τους άλλους και οι άλλοι τους βρίσκουν απίστευτα μαγευτικούς.LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου