SUPER SPOR FM

TAXIDOEFKERIES

lpg

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

lush

lush

BIONIC ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ SEMIRAMIS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ SURVIVOR

Η Δήμητρα Παπανικολοπούλου ή αλλιώς SEMIRAMIS μόνο τυχαία δεν είναι στο χώρο της Αστρολογίας και των ζωδίων. 

Το ShowTime-cy ζήτησε από την διάσημη πολιτική και όχι μόνο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ βάσει ζωδίων του κάθε παίκτη που παρέμεινε ακόμα μέσα στο SURVIVOR να μας τους αναλύσει και να μας αποκαλυψει ποιον θελουν τα... αστρα ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ του SURVIVOR.  

ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE SEMIRAMIS 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ 21 Μαίου:  Βρίσκεται πάνω στην αλλαγή στο μεταίχμιο του ζωδιακου διδύμου με ταυρο Κουνελι στο κινεζικο αντιπροσωπεύει την μακροζωία την διακριτικοτητα και την καλη τυχη είναι ευγενικός γρήγορος επιδέξιος ζωντανος οργανισμος Αριστοκρατικό, εκλεπτυσμένο, εκφραστικό, καλοδιατηρημένο και κομψό, πολλές φορες όμως είναι επίμονος μελαγχολικος εργάζεται για την οικοδόμηση περισσότερης αυτοπεποίθησης, ώστε να αισθάνεται πιο ασφαλής. Η επιθυμία να παραμείνει σε ασφαλή και άνετο περιβάλλον τον κανει να αναλαμβανει κινδύνους που μερικές φορές τους προκαλούν να χάσουν τις καλές ευκαιρίες. είναι πολύ σεξουαλικά, αλλά έχουν την τάση να δίνουν περισσότερα από τον εαυτό τους από ό, τι θα έπρεπε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες και ανθυγιεινές καταστάσεις. είναι αρθρωτά και καλά επικοινωνούντες και γι 'αυτό οι φίλοι και γνωστοί αναζητούν τις συμβουλές τους. 
Είναι επίσης εξαιρετικούς διπλωμάτες και πολιτικούς. 
Άλλες καλές καριέρες: συγγραφέας, εκδότης, ηθοποιός, σχεδιαστής μόδας, θεραπευτής, γιατρός, διαχειριστής, δημόσιες σχέσεις και δάσκαλο εχει ισχυρη εσωτεικη πυξιδα νπου τους δειχνει το συναισθηματικό μονοπάτι Μουσική, βιβλία, Υπάρχει τόση παιδική αθωότητα στη φύση των Διδύμων, που λέει την ιστορία τους για την αδελφότητα, την αγάπη μεταξύ των καλύτερων φίλων και των συγγενών που είναι τελείως διαφορετικοί από τον χαρακτήρα, τις συνθήκες, τη σωματική εμφάνιση ή την ανατροφή. Είναι σε αυτόν τον κόσμο για να διορθώσουν τις διαφορές και να τους κάνουν να αισθάνονται δίκαιοι, έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους για έναν αδελφό ή έναν φίλο. περιοδικά, συνομιλίες με σχεδόν οποιονδήποτε, σύντομα ταξίδια γύρω από την πόλη.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 8 Ιανουαρίου 1982. Γενικά χαρακτηριστικά: ευφυής, σκληρός και ειλικρινής, επικοινωνιακός, σοβαρός και υπεύθυνος στην εργασία του. Συντηρητικός, επιθυμητός από τους άλλους, προσεκτικός και πάντα έτοιμος να βοηθήσει. Ανήσυχο και εγωκεντρικό άτομο. Καλά εξοικειωμένοι με οικονομικά ζητήματα. Είναι γενικά καλοπροαίρετος .Η τύχη του αλλάζει στη μέση ηλικία και παίρνουν συχνά τα άτομα με αυτά τα ζωδιακά χαρακτηριστικά, βοήθεια , γενικότερα από τους ανθρώπους που συναναστρέφονται. 
Πολύ εργατικά άτομα με μεγάλη αίσθηση της ευθύνης τους. Στην ερωτική τους ζωή είναι συνήθως σταθεροί και πιστοί, αφού δεν επιλέγουν εύκολα το άτομο που θα είναι δίπλα τους. Συνήθως ψυχροί και απόμακροι κάνουν τους συντρόφους τους να νιώθουν παραμελημένοι. Αν θέλουν να συνεχιστεί μια σχέση θα πρέπει να την θερμαίνουν που και που. Άτομα με πολύ καλή διαχείριση των οικονομικών θεμάτων. Μπορούν να κάνουν μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια, Η ικανότητα τους να έχουν πάντα χρήματα είναι εντυπωσιακή , ακόμα και αν δεν κάνουν τεράστιες περιουσίες , δεν θα τους λείψουν ποτέ οι πόροι. Είναι κύριοι του αυτοελέγχου και έχουν την ικανότητα να ηγηθούν, να κάνουν σοβαρά και μακροπρόθεσμα σχέδια, να διαχειριστούν πολλούς ανθρώπους ανά πάσα στιγμή. Τα τέλεια αφεντικά. 
Μαθαίνουν από τα λάθη τους και εμπειρία τους είναι το όπλο τους. Έχουν παγιωμένες απόψεις και δεν δέχονται εύκολα άλλες αντιλήψεις και γνώμες. Ίσως δίνουν την εικόνα του άκαμτου σκληραγωγημένου ατόμου που τα λέει τσεκουράτα. Κατάλληλο διάστημα επίλυσης μιας παρεξήγησης , τώρα διαφαίνεται ευκαιρία συμβιβασμού. Φίλοι - Ο Αιγόκερως είναι έξυπνος, σταθερός και αξιόπιστος, γεγονός που κάνει τους αντιπροσώπους του ζωδίου ,πιστούς και εξαιρετικά καλούς φίλους, που στέκονται στη ζωή κάποιου ως σταθεροί πυλώνες . Πρέπει να περιβάλλεται από ανθρώπους που δεν ρωτούν πολλά ενοχλητικά ερωτήματα, και ξέρουν πού βρίσκονται τα όρια. Δεν θα συγκεντρώσουν πάρα πολλούς φίλους σε αυτή τη ζωή, αλλά θα στραφούν σε εκείνους που τους κάνουν να αισθάνονται ειρηνικά, έξυπνοι και ειλικρινείς ανά πάσα στιγμή. Οικογένεια - Αυτό το ζώδιο έχει πλήρη κατανόηση για τις οικογενειακές παραδόσεις. 
Οι Αιγόκεροι αισθάνονται συνδεδεμένοι με κάθε τι από το παρελθόν και την παιδική τους ηλικία και αγαπούν να θυμούνται αυτές τις αναμνήσεις . Βασικό ρόλο στη ζωή τους έχει παίξει ο πατέρας τους. Οι άνδρες Αιγόκεροι είναι αποφασισμένοι και φιλόδοξοι άνθρωποι, που θέλουν να φτάσουν στην κορυφή για να πάρουν τις ανταμοιβές τους. Προτιμούν την πραγματικότητα απέναντι στα ασυμβίβαστα όνειρα, αλλά δεν φοβόνται να θέσουν σε κίνηση κάποια από τα πιο ρεαλιστικά όνειρά τους. Η ανάγκη τους για έλεγχο είναι ισχυρή και θα μπορούσε να είναι κρίσιμη για τους συνεργάτες τους, αφού περιμένουν από αυτούς να είναι κάτι που πραγματικά δεν είναι. Η φύση τους περιστρέφεται γύρω από την ολοκλήρωση και την ευθύνη και συχνά δεν θέτει ρομαντικές σχέσεις στην κορυφή της λίστας προτεραιότητας τους. Ψάχνουν γυναίκες με αυτοπεποίθηση και φινέτσα έτσι ώστε να καμαρώνουν να τις επιδεικνύουν. Τα παραπάνω μπορεί να καλυφθούν με οικονομικά οφέλη αλλά η σταθερότητα στην οικογένεια τους είναι βασική για την ζωή τους. 
ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1986 MENEI Η ανεξαρτησία είναι η αρχή του Τοξότη, θέλουν περιπέτεια, ενθουσιασμό και καλωσορίζουν την αλλαγή με ανοιχτές αγκάλες. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο του φιλόσοφου και του εξερευνητή, θα προχωρήσει πολύ μακριά ώστε να εξερευνήσει όλες τις γωνίες διεξοδικά στην αιώνια αναζήτηση του για σοφία. Η ελευθερία είναι τόσο σημαντική για τον Τοξότη που παίρνει αποφάσεις με βάση την ελευθερία που του δίνεται από την επιλογή που έχει κάνει. Ελεύθεροι και ασυμβίβαστοι δεν αντέχουν την πίεση. Ο Τοξότης κάνει εξαιρετικούς φίλους εξαιτίας της ενθαρρυντικής, θετικής φύσης και της καρδιάς τους που θα κάνουν οτιδήποτε για να βεβαιωθούν ότι ο φίλος τους είναι ευτυχισμένος. 
Δεν περιμένουν ανταπόδωση ,είναι ανιδιοτελής. Δεν παρεμβαίνουν στα σχέδια άλλων ανθρώπων και ποτέ δεν είναι κτητικοί ή ζηλιάρηδες. Αντιμετωπίζουν τους άλλους με τον τρόπο που θέλουν να αντιμετωπίζονται και οι ίδιοι . 
Οι Τοξότες είναι άριστοι συνομιλητές με καλή αίσθηση του χιούμορ, μερικές φορές το χιούμορ τους είναι η ωμή αλήθεια, αλλά αυτοί οι άνθρωποι μιλούν αυθόρμητα και δεν κρατούν τίποτα πίσω στο μυαλό τους. Αυτό που λένε είναι αυτό που εννοούν, δεν τους αρέσουν τα παιχνίδια του μυαλού, τους αρέσει η απλότητα. Ο Τοξότης είναι γνωστός ότι λέει την «οδυνηρή αλήθεια», αλλά από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι ξέρουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν αυτό που λένε γιατί πάντα λένε την αλήθεια. Ένας Τοξότης ποτέ δεν κρύβει τίποτα. 
Οι Τοξότες είναι πολύ συμπαθητικοί άνθρωποι. Οι μόνοι που μπορεί να μην ταιριάξουν μαζί τους είναι άνθρωποι που ζουν με μια καθημερινή πολύ οργανωμένη ζωή. Είναι πιθανό να τρέχουν πάντα τελευταία ώρα και να χάσουν μια προθεσμία, αλλά αυτό γίναται γιατί κάνουν πολλά ταυτόχρονα . Καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον Κινέζο Ζωδιακό, η Τίγρη συμβολίζει χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως η γενναιότητα, η ανταγωνιστικότητα και η μη προβλεψιμότητα. 
Οι τίγρεις αγαπούν να αμφισβητούνται και θα δεχτούν οποιαδήποτε πρόκληση εάν σημαίνει προστασία αγαπημένου προσώπου ή προστασία της τιμής τους. 
Δεν ανησυχούν για τοαποτέλεσμα, επειδή γνωρίζουν ότι πάντα θα προσγειώνονται στα πόδια τους. Μην αφήστε την ηρεμία τους να σας ξεγελάσει. Οι τίγρεις θα αναπηδήσουν όταν αισθάνονται ότι είναι απαραίτητο. Γεννημένοι αρχηγοί, οι Τίγρεις μπορεί να είναι πεισματάρηδες αν συνειδητοποιήσουν ότι δεν γίνεται το δικό τους. Έχουν μια μικρή τάση να είναι εγωιστές αλλά συνολικά, οι Τίγρεις είναι εξαιρετικά γενναιόδωρες. Είναι πολύ έξυπνοι και είναι πάντα σε εγρήγορση. Οι τίγρεις είναι πολύ γοητευτικές δεν υποκινούνται από χρήματα ή εξουσία. Επειδή ασχολούνται με πολλά ταυτόχρονα στο τέλος τους μένει ένα αίσθημα εξάντλησης. Με την πάροδο του χρόνου αυτός ο τρόπος ζωής μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία τους. 
Οι τίγρεις πρέπει να αναπτύξουν μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση στη ζωή, ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν την ενέργεια τους πιο αποτελεσματικά. Οι τίγρεις έχουν συνεχή ανάγκη της πρόκλησης ενδιαφέροντος, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί μεταπηδούν από την δουλειά στην άλλη.. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά πρόβλημα, επειδή είναι έξυπνοι και μπορούν να κυριαρχήσουν γρήγορα στο νέο περιβάλλον. 
Οι καλύτερες θέσεις εργασίας για τους Τίγρεις είναι εκείνες που θα τους οδηγήσουν σε ηγετικές θέσεις. Κάποιες κατάλληλα επαγγέλματα για τους Τίγρεις περιλαμβάνουν: τον διαφημιστικό τομέα, διεύθυνση γραφείου, ταξιδιωτικό πράκτορα, ηθοποιό, συγγραφέα, καλλιτέχνη, χειριστή μηχανημάτων, αεροσυνοδό, μουσικό, κωμικό και σοφέρ. Δημιουργικοί και παθιασμένοι, οι Τίγρεις ποτέ δεν θα κουράσουν τους συνεργάτες τους. Είναι εκφραστικοί, ευγενικοί και αξιόπιστοι, αλλά προσοχή οι τίγρεις τείνουν να κυριαρχούν στις σχέσεις τους. Αυτή η τάση τους είναι ενστικτώδης . Οι συνεργάτες πρέπει να είναι εξίσου δραστήριοι για να συμβαδίζουν με την αίσθηση περιπέτειας του Τίγρη.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 1988 MENEI 
Έχει σαν Δράκος στο κινέζικο χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως η κυριαρχία και η φιλοδοξία. Οι δράκοι προτιμούν να ζουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες ‘εστω και αν στο τέλος μείνουν μόνοι τους . Δεν φοβούνται τις προκλήσεις και είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν κινδύνους. Είναι παθιασμένοι σε όλα όσα κάνουν και κάνουν τα πράγματα με μεγάλη γοητεία. Δυστυχώς, αυτό το πάθος και ο ενθουσιασμός μπορεί να αφήσει τους Δράκους να αισθάνονται εξαντλημένοι και τα ενδιαφέροντα τους στο τέλος ανεκπλήρωτα. 
Ενώ οι Δράκοι βοηθούν συχνά τους άλλους, σπάνια θα ζητήσουν βοήθεια. Άλλοι προσελκύονται από τους Δράκους, ειδικά από τις πολύχρωμες προσωπικότητές τους, αλλά βαθιά, οι Δράκοι προτιμούν να είναι μόνοι. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή είναι πιο επιτυχημένοι όταν εργάζονται μόνοι τους. Η προτίμησή τους να είναι μόνοι μπορεί να φτάσει στο σημείο της αλαζονείας. Οι δράκοι έχουν μεταπτώσεις στην συμπεριφορά τους, μπορεί από τα ουράνια να βρεθούν απότομα στην γη. Σαν Δίδυμος τους αρέσει να μιλάνε και να δίνει συμβουλές. Όντας ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια έχει μεγάλες δεξιότητες επικοινωνίας που τον καθιστούν καλό διαχειριστή μάρκετινγκ και πωλήσεων. Διπλές προσωπικότητες, αποφασίζουν να κάνουν αυτό και τελικά κάνουν το άλλο. 
Συμβολίζει, τη νεανικότητα, την περιπέτεια, τη ζωντάνια και το ανήσυχο πνεύμα που είναι συμβολο του αέρα. Είναι πνευματώδης, πνευματικά διεγερμένοι και απολαμβάνουν την παρέα που προκαλεί την ψυχική τους ευεξία . Γνωστοί για τη μεγάλη τους αίσθηση του χιούμορ αγαπούν να διασκεδάζουν και είναι συνήθως η ψυχή της παρέας και της συζήτησης. Από την αρνητική πλευρά, δεν είναι γνωστοί για την υπομονή τους. Δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα. Κατά καιρούς, η παιδικότητα και η ανασφάλεια τους μπορούν να βλάψουν τις σχέσεις και τις επιχειρηματικές συμφωνίες τους. Ίσως να μην το πιστεύετε, αλλά μπορεί να γίνουν κακόβουλοι και επιθετικοί και την επόμενη μέρα θα συμπεριφέρονται με τον πιο γοητευτικό τρόπο! 
Σε γενικές γραμμές είναι υγιείς . Αλλά ζουν με το άγχος και υποφέρουν από περιοδικές εντάσεις / πονοκεφάλους, πιθανώς επειδή αναλαμβάνουν τόσους πολλούς ευθήνες. Οι δράκοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την άσκηση ήπιας δραστηριότητας στη ζωή τους. Η γιόγκα ή το περπάτημα θα ήταν καλό καθώς αυτούς. Οι σωματικές δραστηριότητες μπορούν να λειτουργήσουν θετικά τόσο στο μυαλό τους όσο και στο σώμα τους. Οι δράκοι προτιμούν να ηγούνται. Οι θέσεις εργασίας που τους επιτρέπουν να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους είναι καλές επιλογές. Κάποιες καλές καριέρες περιλαμβάνουν τους: εφευρέτη, διευθυντή, αναλυτή ηλεκτρονικών υπολογιστών, δικηγόρο, μηχανικό, αρχιτέκτονα, μεσίτη και πωλητή. 
Οι δράκοι θα δώσουν αγάπη, αλλά δεν θα εγκαταλείψουν την ανεξαρτησία τους. Επειδή λαμβάνουν άμεσες αποφάσεις, μερικές φορές εκνευριστικές , οι συντροφοί τους πρέπει να δηλώνουν την αντίθεσή τους άμεσα ώστε να τους προλαβαίνουν. Οι δράκοι έχουν πολλές σχέσεις στην ζωή τους αλλά όταν βρουν το σωστό άτομο, συνήθως δεσμεύονται σε αυτό το πρόσωπο για όλη τους τη ζωή 
ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ 14 ΜΑΙΟΥ 1985 
Επίμονη , Πιστή, Υπομονετική , Γενναιόδωρη - Αυτοπεποίθηση: Συνήθως δεν είναι αυτή που θα μπει στο άγνωστο και θα οδηγεί στον δρόμο, είναι αυτή που θα ακολουθήσει τον ηγέτη και θα ενισχύσει και θα οικοδομήσει πάνω σε προηγούμενα δεδομένα, με άλλα λόγια είναι αυτή που θα …… Επίμονη και πεισματάρα παλεύει για την ανεξαρτησία της. Της αρέσει να κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο . Της αρέσει η μοναξιά,, έτσι τα πράγματα γίνονται με τον τρόπο που θέλει εκείνη. Δεν είναι οπαδός, αλλά ούτε τολμηρή. Είναι απολύτως ανεξάρτητη. Με την επιμονή της, καταφέρνει αυτό που επιδιώκει. Απολαμβάνει τις παρέες και ενδιαφέρετε για την ευημερία των άλλων. Είναι διαισθητική και συναισθηματική. Μπορεί να αναδειχθεί σε ηγετική μορφή σε στιγμή που δεν το περιμένει κανείς. Δεν περιαυτολογεί και μπορεί να είναι μεγάλη εκπληξη. 
Η ενσυναίσθηση, η αποφασιστικότητα και οι ηγετικές ικανότητες της δημιουργούν μια ποικιλία ευκαιριών σταδιοδρομίας που μπορεί να επιλέξει. Θα μπορούσε να εργασθεί καλά σε δημόσιες υπηρεσίες, όπως διδασκαλία ή η επιβολή του νόμου. Ενώ η προσωπικότητα της έχει θετικές ιδιότητες, η ιδιοσυγκρασία τους έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πρέπει να αναπτύξει την υπομονή της γιατί ο παρορμητισμός την χαρακτηρίζει. Δεν είναι πολύ κοινωνική και σπάνια συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες.. Θα ψάξει προσεκτικά για την τέλεια σχέση, καθώς δεν της αρέσουν οι αλλαγές συντρόφων. Δεν ηγείτε συχνά καταστάσεων , αν όμως αυτό γίνει τότε αποδεικνύονται άξιοι ηγέτες. Ένας Ταύρος είναι ένας εξαιρετικός φίλος ο ίδιος. Έχει λίγους και πραγματικούς φίλους σε αντίθεση με πολλούς γνωστούς. 
Οι λίγοι άνθρωποι που επιλέγουν στον κύκλο τους έχουν την σιγουριά της ασφάλειας και της αγάπης τους. Οι φίλοι τους αντιμετωπίζονται σαν οικογένεια και είναι πολύ πιστοί και αξιόπιστοι. Ο Ταύρος αγαπά να είναι ο οικοδεσπότης ή η οικοδέσποινα. Αν και δεν είναι οι υπέρ κοινωνικοί, κάλιστα μπορούν να διοργανώνουν ωραία παρτυ , βραδιές διασκέδασης συγκεντρώσεις με μεγάλη επιτυχία και πολυτελεια ώστε οι φίλοι του να περνούν αξέχαστα. Έχει ισχυρή επιχειρηματική πρόσωπικότητα, τεράστια επιμονή, ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι έχουν παραιτηθεί. Έχουν ικανότητα πάνω στα χρηματοοικονομικά και οι συμβουλές τους είναι πολύτιμες. Ξέρουν πού πρέπει να επενδύσουν χρήματα και έχουν την δυνατότητα να προβλέψουν και να δημιουργήσουν ευνοικές καταστάσεις για την ευημερία και την επιτυχία τους. Δεν είναι επιπόλαια ή καταστροφική αλλά της αρέσει να ζει πλουσιοπάροχα και να εξασφαλίσει σ τον εαυτό της τα υλικά εκείνα που θα δώσουν στην ζωή της την άνεση και την πολυτέλεια που επιθυμεί. Δεν θα ξοδέψουν ποτέ όλα τα χρήματά τους ή θα προκαλέσουν την αποτυχία της επιχείρησής τους, διότι αν το κάνουν, η ασφάλεια και η σταθερότητά τους θα χαθούν και αυτό θα τους προκαλέσει μεγάλη πίεση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ  MENEI 
Κυβερνήτης (Άρης) Κ (Πλούτωνας). Ηγέτες με μετασχηματιστική δύναμη. Ο Σκορπιός δεν έχει μόνο δύο σύμβολα αλλά τρια: τον Σκορπιό, τον Αετό και το Φοίνικα. Ο Σκορπιός κινείτε άφοβα στα σκοτεινότερα συναισθήματα της ανθρώπινης ψυχής. Η προσωπικότητα του Σκορπιού προτιμά να βαδίζει στέρεα στο έδαφος ή καμιά φορά να έρπεται μυστικά, να κρύβεται σε γωνίες και είναι έτοιμη να τσιμπήσει και να καταστρέψει εάν απειληθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό καθρεφτίζει την επιρροή του Άρη στη γήινη φύσης του Σκορπιού την τάση προς την επιθετική οργή και την αυτοπροστασία. 
Ο Αετός μοιράζεται με τον σκορπιό την ικανότητα να χτυπήσει ακαριαία, αλλά όπου το ταξίδι του Σκορπιού είναι χαμηλό στη γη έτσι ο ο Αετός τον ανεβάζει πάνω από τη γη, περήφανος και ελεύθερος. Ο Αετός έχει ένα μάτι που ψάχνει και βλέπει ότι χάνουν οι άλλοι και όπως ο πολεμιστής του Άρη, γνωρίζει πολύ καλά την ιδιαίτερη δυναμική της εξουσίας. Ανήκει στο στοιχείο του νερού και η ποιότητά του είναι σταθερή. Το σημάδι Zodiac του Σκορπιού είναι ο διάβολος, αυτός που χρειάζεται να ανακατώνει τα πράγματα και να κάνει τα κρυμμένα κάτω από την επιφάνεια να εμφανίζονται. Είναι το σημάδι του πάθους και όλων των μυστηρίων.. Ο Σκορπιός ανήκει στο στοιχείο του νερού , η ποιότητα του είναι σταθερή και το φορτίο του είναι αρνητικό. Κυβερνήτες του είναι ο Πλούτωνας, και Ποσειδώνας η φράση που τον χαρακτηρίζει είναι Εύχομαι και πραγματοποιώ." 
Η επικράτειά του είναι τα Βαθιά νερά, στα σκοτάδια πολύ κάτω από την επιφάνεια, όπου λίγοι έχουν πάει. Είναι το ζώδιο των κρυμμένων δυνάμεων, οι οποίες είναι ισχυρές αν και δεν είναι ούτε γνωστές ούτε φανερές. Ο Σκορπιός απολαμβάνει το μυστηριώδες και το ακατανόητο, φέρνοντας γεύση και ενθουσιασμό στη ζωή. Επιθυμεί να κάνει τις επιθυμίες του πραγματικότητα, περισσότερο σαν να κινείτε σε ένα μαγικό κόσμο, ανεξάρτητα από το πόσο απίθανο είναι αυτό. Ο Σκορπιός έχει επίσης μια τάση για το περίεργο, το μεταφυσικό. Στον Σκορπιό, η ζωή είναι θαυμάσια μυστηριώδης και θα ήταν πολύ πιο βαρετή αν αποκαλυφθούν όλα τα μυστήρια. 
Το υποσυνείδητο, καθιστά συνειδητά την ύπαρξή του μέσα από τα όνειρα και τις επιθυμίες από βαθιά μέσα του. Αν και αυτές οι δυνάμεις είναι κυρίως αόρατες, είναι πολύ σημαντικές για αυτόν και καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο ζούν τη ζωή τους, ειδικά όσον αφορά τις παρορμήσεις τους . Έχει σαν άλογο στο κινέζικο δύναμη, ενέργεια , φυσική ένταση, ζωντάνια, τα άλογα αρέσκονται όταν είναι το κέντρο της προσοχής. 
Πάντα σε αναζήτηση ενός καλού χρόνου, τα άλογα κρατούν τα πλήθη των θεατών ευχαριστημένα από το χιούμορ τους και το πνεύμα τους. Τα άλογα είναι εξαιρετικά έξυπνα, ώστε να μπορούν εύκολα να προσεγγίσουν εύκολα νέα θέματα. Είναι επίσης ικανά να κάνουν πολλαπλές αποστολές, ωστόσο δεν ολοκληρώνουν πάντα αυτό που ξεκινούν, επειδή κυνηγούν πάντα την επόμενη ευκαιρία. Τα άλογα είναι ειλικρινείς, φιλικοί και ανοιχτοί. Είναι ίσως λίγο πολύ επικεντρωμένοι στον εαυτό τους και ήταν γνωστό ότι παθαίνουν κρίση όταν οι καταστάσεις δεν πηγαίνουν όπως θέλουν. Τα άλογα είναι υγιή,με καθαρότητα ψυχής , πιθανότατα επειδή διατηρούν μια θετική άποψη για τη ζωή και επειδή είναι αθλητικά. 
Τα άλογα συνήθως αισθάνονται άρρωστα όταν είναι παγιδευμένα . Τα άλογα απολαμβάνουν θέσεις στις οποίες μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους άλλους. Δεν τους αρέσει να λαμβάνουν εντολές και φεύγουν από δουλειές που θεωρούν ρουτίνα. Είναι σε θέση να κατανοήσουν νέα θέματα με ευκολία κάνοντάς τα ικανά να χειριστούν το μεγαλύτερο μέρος οποιασδήποτε εργασίας. Είναι αποτελεσματικοί επικοινωνιακοί και απολαμβάνουν την δύναμη. Οι καλές επιλογές σταδιοδρομίας για τα άλογα περιλαμβάνουν: δημοσιογράφο, αντιπρόσωπο πωλήσεων, δημοσιογράφο, εκπαιδευτή γλωσσών, μεταφραστή, μπάρμαν, εκτελεστή, ταξιδιωτικό πράκτορα, βιβλιοθηκάριο ή πιλότο. Τα άλογα, που είναι αυθόρμητα και απερίσκεπτα πέφτουν γρήγορα και σκληρά . Έχουν την τάση να δίνουν τον εαυτό τους πλήρως σε κάθε νέα σχέση.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Στον τελικό φαίνεται μεγάλη ΜΑΧΗ μεταξύ ΜΑΡΙΟΥ και  ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ... Εκτός απροόπτου και εάν δεν υπάρξει απρόβλεπτη ανατροπή ο μεγάλος νικητής του SURVIVOR θα είναι κατά 80% ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. 
LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου