SUPER SPOR FM

TAXIDOEFKERIES

lpg

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

lush

lush

BIONIC ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ... ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΗ - ΑΣ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....

Η επιστροφή του Χανς Ρέικβαρτ στην προεδρία της επιτροπής διαιτησίας στην θέση του Άλαν Σνόντι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε ξανά το ποτήρι για τον πρώην διαιτητή Μάριο Παναγή ο οποίος προχώρησε σε νέο ξέσπασμα μιλώντας στον SUPER SPORT FM 104.0

«Έκανα τότε κάποιες καταγγελίες που σύμφωνα με κάποιους διερευνήθηκαν. Οι καταγγελίες έχουν κουκουλωθεί. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν πλήρως και διαψεύσθηκε ο γενικός εισαγγελέας και ολόκληρη η Δημοκρατία. Είναι το κερασάκι στην τούρτα η επιστροφή του Ρέικβαρτ. Όταν έκανα τις καταγγελίες ήταν κρυμμένος στην Ολλανδία και πήρε εντολές πριν μιλήσει. Όλοι κωλυσιέργησαν τότε. Ο κ. Ρέικβαρτ έκανε τους ορισμούς του από τον υπολογιστή και ήταν σε επικοινωνία με τον κ. Κούμα παίρνοντας εντολές για τους ορισμούς. Ο αρχηγός και ο υπουργός έκλισαν τα μάτια. Δεν πήγαν στην Ολλανδία να πάρουν τον υπολογιστή και να το εξετάσουν. Ο κ. Ιωνάς τα συγκάλυψε όλα. Κουκουλώθηκαν οι καταγγελίες. Να μας πει ο αρχηγός αν έχει το θάρρος και να πει τι έγινε στην συνάντηση μαζί μου και με άλλα υψηλά στελέχη. Υπάρχει ένα σάπιο σύστημα διαφθοράς κι εγώ θα το πολεμήσω» είπε αρχικά ο κ. Παναγή και πρόσθεσε:
«Όλα τα στοιχεία και τι έχει συμβεί από τις 17 Νοεμβρίου 2014 και σήμερα υπάρχουν μεταφρασμένα στα αγγλικά και θα τα αποστείλω στην ιντερπολ. Θα κάνω και διάσκεψη με ξένους δημοσιογράφους και θα τα αποκαλύψω όλα. Δεν βρήκαν τίποτα στους υπολογιστές της ΚΟΠ γιατί τις δουλειές του ο κ. Κούμας και ο κ. Κουτσοκούμνης τις έκαναν από τους προσωπικούς υπολογιστές. Τη νύχτα που έδινα κατάθεση υπολογιστής στελέχους της ΚΟΠ είχε μετακινηθεί».
**«Καλώ τον γενικό εκλεκτή άμεσα να διερευνήσει πως γίνεται η εταιρεία του κ. Κούμα Triple A να μεταδίδει το Ράλλι Κύπρος και τένις χωρίς προκήρυξη προσφοράς».
Γιατί τον Σεπτέμβριο θα κάνετε την διάσκεψη;
«Τότε θα κλειδώσει και το παζλ των υποψηφίων για τις προεδρικές και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Έκαναν το νομοσχέδιο για τα στημένα και άφησαν την ΚΟΠ εκτός».

Γιατί νομίζεται ότι αντικαταστάθηκε ο κ. Σνόντι από τον κ. Ρέικβαρτ;
«Ο κ. Σνόντι αποχώρησε γιατί έκανε κάποιες προαγωγές και υποβαθμίσεις που δεν άρεσαν στον κ. Κούμα και επανάφερε τον κ. Ρέικβαρτ που τον ελέγχει πλήρως. Δύο ονόματα διαιτητών από την α΄ κατηγορία που τα κάνουν μαντάρα έχουν υποβιβαστεί όπως και δύο διαιτητές από την β΄ κατηγορία και ανέβασε δύο νεαρούς διαιτητές. Ρωτήστε τον πρώτο διεφθαρμένο τον κ. Ρέικβαρτ αν θα ισχύσουν αυτά. Ας μην τολμήσει κανείς από την αστυνομία να με πάρει για να πάω να δώσω κατάθεση. Τα έχουν τα στοιχεία. Θα τους πολεμήσω με όλο μου το είναι. Γίνεται πάρτι εκατομμυρίων στην ομοσπονδία. Ο κ. Τζιωνής δεν γίνεται να διαμαρτύρεται για τον κ. Κούμα και να στηρίζει τα ΜΜΕ του. Ο κ. Σοφοκλέους, ο κ. Πετρίδης, ο κ. Χριστοδούλου, όλοι τους έχουν κατηγορήσει αλλά είναι εκεί όλοι οι Προέδροι».

**«Να σας πω για την Cytavision για το μαύρο χρήμα στις Κανάριες Νήσους. Δεν θα μείνω ως εδώ. Στις 18 Σεπτεμβρίου θα πέσουν και άλλα πράγματα. Θα πιάσει πολλούς το κολάνι»
Κάποιοι σας κατηγορούν ότι καταντήσατε γραφικός…
«Προσπαθώ με ένα όπλο Ζάσταβα να ρίξω ένα σμήνος F16. Θα προχωρήσει. Δεν θα μείνει στα όρια της Κυπριακής Δημοκρατίας».supersportfm LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου