SUPER SPOR FM

TAXIDOEFKERIES

lpg

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

bionic

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ - ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ... ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

OI EΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ειναι ΕΔΩ. Η διάσημη πολιτική και όχι μόνο αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολούλου ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ στο ShowTime-cy ποια ζώδια θα ταιριάξουν καλύτερα φέτος το καλοκαιρι και ποια όχι....


Αστρολογικο βημα τηλέφωνο επικοινωνίας  6946507500 - 2130342060


 ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ - ΚΡΙΟΣ
Μετωπικη συγκρουση

Το ζευγάρι Κριών μπορεί να συγκριθεί με μετωπική σύγκρουση Τιτάνων. Ο καθένας τους βαδίζει το δικό του μονοπάτι, αλλά υπάρχουν πολλές διασταυρώσεις μεταξύ τους. Ο χρόνος θα δείξει το που μπορεί να καταλήξει αυτή η θυελώδης σχέση. Θα δοκιμάσουν τα πάντα μαζί, αλλά δεν θα λείψουν και οι συγκρούσεις. Δύσκολα υποχωρεί ο ένας απο τους δύο.


ΚΡΙΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ
Στα  ακρα


Είναι δύο πολύ διαφορετκοί ανθρωποι και δύσκολα πλησιάζει ο ένας τον άλλο. Ο Κριός τολμηρός κάνει πρώτος το βήμα, ώστε να μπορεί να κάνει και το.. τελευταίο. Ο Ταύρος από την άλλη, αναλύει τις καταστάσεις υπερβολικά. Ωστόσο, ένας άντρας Κριός θα ταιριάξει περισσότερο με γυναίκα Ταύρο παρά το αντίθετο. Ο Κριός τολμηρός είναι των άκρων και ο Ταύρος δεν ξεχνά ποτέ.

ΚΡΙΟΣ - ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι κουτσοπμπολιδες

Και οι δύο αγαπούν τις κοινωνικές επαφές, λατρεύουν τα ταξίδια και περιστοιχίζονται απο φίλους. Στο κρεβάτι ταιριάζουν πολύ, μόνο που ο Κριός ξεπερνά το Δίδυμο σαν πιο φλογερός που είναι. Παρ’ όλες τις διαφορές τους μπορούν να τα βρουν οι δυο τους, αφού και οι δύο κουβαλούν μια χαριτωμένη τρέλα.

ΚΡΙΟΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι  απαιτιτικοι

Η σχέση του Κριού με έναν Καρκίνο είναι σαν την κανονιά απο τον Λυκαβητό. Τους ευαίσθητους και υπομονετικούς  Καρκίνους, οι Κριοί δεν αντέχουν ή τουλάχιστον δεν έχουν την υπομονή, να συμβιβαστούν σε υπερβολικές δόσεις ευαισθησίας. Αντίθετα στο sex  ταιριάζουν διότι οι Καρκίνοι κρύβουν την σεξουαλικότητα τους απο τα πολλά μάτια και όταν την εκφράσουν εκπλήσουν κόσμο.

ΚΡΙΟΣ - ΛΕΩΝ
Ριγχαρδος ο λεοντοκαρδος και ο ιβαν ο ιβανοης

Κυριολεκτικά βρήκατε το άλλο σας μισό! Ο Κριός εντυπωσιάζεται από τη λάμψη του Λέοντα και ο Λέων θα εντυπωσιάζεται από το κέφι του Κριού . Ταιριάζουν πάρα πολύ, καθώς και οι δυο δεν αλλάζουν γνώμη εύκολα και είναι υπερήφανοι για αυτά που πιστεύουν. Ζώδια της φωτιάς και του πάθους μαζί, εδώ το κρεβάτι σπάει κατευθείαν.

ΚΡΙΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Η χαρα της γειτονιας


Δύο άνθρωποι απο άλλους κόσμους. Παραδόξως μπορούν να καταφέρουν να ζήσουν μαζί, ακόμα και να παντρευτούν. Απλά ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ο Κριός δυναμικός και χαρούμενος, συμπληρώνει τον Παρθένο της τάξης και της ασφάλειας. Αν ξεπεραστούν τα εμπόδια ανάμεσά τους μπορούν να φτιάξουν ακόμη και μια πολύ καλή οικογένεια. Στο κρεβάτι όμως, χορεύουν σε άλλους ρυθμούς.

ΚΡΙΟΣ - ΖΥΓΟΣ
Εγιναν γκριζα τα μαλλια μου

Όταν δύο τέτοιοι άνθρωποι ενωθούν, η σχέση τους είναι μοιραία. Διαθέτουν μεταξύ τους τα απαραίτητα συστατικά για να δέσει το γλυκό.. Είτε μαζί μείνουν είτε χώρια, δεν μπορεί ο ένας δίχως τον άλλο. Η συμβίωση έχει πολλές δυσκολίες, καθώς ο Κριός δεν αντέχει το ότι ο σύντροφός του, βάζει πάνω από όλα τους άλλους και έχει πολλές κατακτήσεις.... Μαζί θα είστε ή στον έβδομο ουρανό ή στα Τάρταρα..

ΚΡΙΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καυτές στιγμές

Οι ερωτική ζωή ανάμεσα σε έναν Κριό και έναν Σκορπιό ,είναι σίγουρα πιο έντονη ακόμα και από την πιο προκλητική φαντασία ενός διάσημου σκηνοθέτη. Το στοιχείο του νερού, που είναι απρόβλεπτο, μπορεί να μετατρέψει αυτό τον έρωτα σε υφαίστειο που βράζει..

ΚΡΙΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα μάτια ορθάνοιχτα

ο Κριός αναγνωρίζει πολλά στοιχεία απο τον εαυτό του σε ένα Τοξότη. Η αίσθηση ότι γνωρίζονται χρόνια είναι έντονη. Από την άλλη πάλι, άν ο Κριός θελήσει να κάνει την σκανταλιά του, να είστε σίγουροι πως ο Τοξότης μπορεί να κάνει το ίδιο. Είναι άτομο που απεχθάνεται τις στεναχώριες και δύσκολα χαλάει την διάθεση του, για τους χωρισμούς του.

ΚΡΙΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σαν το σκύλο με τη γάτα

Ο Κριός αναγνωρίζει σε έναν Αιγόκερο  τις αρχές και την ηθική του, ενώ ο Αιγόκερος θα εκτιμήσει το ότι ο σύντροφός του ξέρει να διεκδικεί και να παίρνει. Το πιθανότερο είναι να βρεθούν, όταν και οι δύο θα είναι μόλις χωρισμένοι ή ο ένας έστω θα πήρε μόλις διαζύγιο. Για να παρεξηγηθούν το μόνο που χρειάζεται είναι να απαριθμεί ο ένας στον άλλο τα ελαττώματά του. Εκεί αρχίζουν οι κουτουλιές.

ΚΡΙΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας έρωτας μεγάλος

Ο Υδροχόος είναι από τα λίγα ζώδια που ελκύουν έναν Κριό. Οι Υδροχόοι σαν χαρακτήρες φιλοσοφημένοι που είναι με πολλούς φίλους δίπλα τους, δύσκολα γίνοντα βαρετοί. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για μια καλή συμβίωση. Πάντα θα σας εκπλήσσουν με τον δυναμισμό τους οι Υδροχόοι. Συνήθως ένας Κριός δεν είναι εξωστρεφής με τον σύντροφό του, πράγμα που θα κάνει με έναν Υδροχόο για ταίρι του.

ΚΡΙΟΣ – ΙΧΘΥΣ
Κλίμα τροπικό

Την σχέση αυτή δεν την χαρακτηρίζει η τελειότητα, αλλά ούτε είναι απο τις χειρότερες. Είναι μάλλον κάπου στη μέση με αρκετές διακυμάνσεις. Παρόλα αυτά η σχέση ενός Κριού με έναν Ιχθύ έχει πολλές πιθανότητες να πάει καλά.

ΤΑΥΡΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ - ΚΡΙΟΣ
Το κόκκινο πανί

Στην αρχή η σχέση τους είναι άψογη όμως στη συνέχεια θα φανούν τα προβλήματα. Στο κρεβάτι τα βρίσκουν σε μεγάλο βαθμό και αυτός είναι ένας βασικός λόγος-πειρασμός , που θα τους εμποδίσει στο να χωρίσουν γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ - ΤΑΥΡΟΣ
Σκοπιά με βάρδιες

Η κοινή τους ανησυχία για την διαφύλαξη της περιουσίας τους ,τους κάνει να καταστρώνουν σχέδια προφύλαξής της. Μια σχέση ταιριαστή. Η βοήθεια της τύχης μπορεί να τους οδηγήσει να αποκτήσουν μεγάλη περιουσία και μεγάλη οικογένεια. Πρέπει να αποφεύγουν την συνήθη καθημερινότητα,  διότι μπορεί να οδηγήσει το σπίτι τους να μοιάζει με δημόσια υπηρεσία.

ΤΑΥΡΟΣ - ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ποικιλια

Η επιπολαιότητα του Δίδυμου θα τονώσει το αίσθημα της σταθερότητας και της σοβαρότητας που έχει ο Ταύρος,εάν πάρουν τον δεσμό τους στα σοβαρά. Τότε ίσως να δημιουργηθεί μια ισορροπημένη σχέση. Βασική προυπόθεση να μην προσπαθήσει κανένας από τους δύο να αλλάξει τον εαυτό του ή τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια σχέση γλυκιά σαν μέλι

Μικροκαβγαδάκια σίγουρα θα υπάρξουν γιατί ο Καρκίνος είναι αρκετά κυκλοθυμικός, ενώ ο Ταύρος είναι πιο ευθύς και απόλυτος. Ταιριάζουν αρκετά. Σεξουαλικά τα πανε πολυ καλά καθώς ο μεν διαθέτει ακόρεστη όρεξη και ο δε πλούσια φαντασία και τρυφερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ - ΛΕΩΝ
Ζάλη και καρδιοχτύπι

Ένας Λέων δημιουργεί ταραχή στον ευαίσθητο Ταύρο. Ο τελευταίος μπορεί να προβληματισθεί από την αλόγιστες σπατάλες του σύντρόφου του, καθώς παλεύει με νύχια και με δόντια για τα προς το ζην. Ωστόσο σεξουαλικά τα πάνε καλά και ειδικά για σύντροφο όπως ένας Λέων, καλό είναι να έχουν άνετο κρεβατοκάμαρα και να την χρησιμοποιούν συχνά.

ΤΑΥΡΟΣ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κόμπος είναι σφικτός

Ζώδια της Γης και τα δυο έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Καλό είναι το προνόμιο της σκέψης να το αφήνουν στον Παρθένο και των αποφάσεων στον Ταύρο. Στο σεξουαλικό τομέα, ο Παρθένος είναι πολύ συντηρητικός  με πολλές αναστολές. Ίσως κάποια στιγμή αν τους εμπνεύσει αρκετά ο έρωτας, να εκδηλωθούν ελεύθερα.

ΤΑΥΡΟΣ - ΖΥΓΟΣ
Ή του ύψους ή του βάθους

Ένας Ταύρος θα γοητευθεί από το γούστο και την κομψότητα ενός Ζυγού. Είστε και οι δυο ζώδια αισθησιακά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες για μια καλή συμβίωση. Δύσκολα όμως ο Ταύρος θα βρει αυτό που ζητά στο κρεβάτι με τον Ζυγό.

ΤΑΥΡΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ταινία κραμερ εναντιον κραμερ

Όταν ένας Ταύρος γνωρίσει έναν τέτοιο σύντροφο, σίγουρα δεν θα είναι κάτι συνηθισμένο. Θα ξεκινήσει ένα παιχνίδι μυστηρίου, με κρυφές ματιές και υπονοούμενα, κάτι που θα τον εξιτάρει. Αφήστε που η σεξουαλική ικανοποίηση που προσφέρει ο Σκορπιός είναι ανεπανάληπτη.

ΤΑΥΡΟΣ - ΤΟΞΟΤΗ
Το συγχωροχαρτι
Ένας Τοξότης μπορεί να μάθει σε ένα Ταύρο πώς να βλέπει τη ζωή πιο χαλαρά και ανέμελα. Να του μάθει την ελευθερία σε όλους τους τομείς, καθώς και τι θα πει απεγκλωβισμός από τα προβλήματα. Αυτό, το χρειάζεται ένας Ταύρος που έχει πολλά στο κεφάλι του και δεν βρίσκει χρόνο για τον ίδιο τον εαυτό του.

ΤΑΥΡΟΣ -ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εμμονή τα του απολυτου

Θα μπορούσα να τους αποκαλέσω ως αιώνιους συζύγους! Είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς και σε οποιαδήποτε ηλικία και αν γνωριστούν θα τα πάνε πολύ καλά. Πρόκειται για επιτυχημένη συνταγή Ένας Αιγόκερος αν και στερείται σεξουαλικής φαντασίας, έχει αντοχή, πάθος και κάποια βίτσια ίσως. Ένας Ταύρος μπορεί να τα ενεργοποιήσει..

ΤΑΥΡΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μοιραίες σχέσεις

Είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι καθώς ο Υδροχόος δεν διαθέτει την ενέργεια και το πάθος του Ταύρου. Το πείσμα του τελευταίου, είναι ακατανίκητο. Δεν είναι δύσκολο να πείσει τον σύντροφό του ότι είναι ο μόνος που υπάρχει για αυτόν. Σεξουαλικά δεν υπάρχουν πολλά, αλλά ακόμα και τα λίγα θα είναι μοναδικά.

ΤΑΥΡΟΣ - ΙΧΘΥΣ
Οι ονειροπολοι

Από την μια ένας Ιχθύς με την ευαισθησία του και την τάση του στα καλιτεχνικά, και από την άλλη το καλό γούστο του Ταύρου συντρόφου του. Ο Ιχθύς είναι μόνιμα ανασφαλής και συναισθηματικός, σεξουαλικά είναι αρκετά θερμός, ερωτικός και ονειροπόλος. Είναι αρκετά επιτυχημένος ο συνδυασμός τους αρκεί να ο Ταύρος να περιορίσει τον αυταρχισμό του.

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΣ - ΚΡΙΟΣ
Είναι η ωρα των τρελων

Το ζεύγος της τρέλας. Τώρα ποιος από τους δυο είναι πιο τρελός κανείς δεν το ξέρει. H  διασκέδαση  η ελευθερία, τα ταξίδια, οι φίλοι θα κάνουν την σχέση τους περιπετειώδη. Ο γάμος είναι δύσκολος μεταξύ τους, εφόσον και οι δύο είναι ανώριμοι και δεν τα πάνε και πολύ καλά με το νοικοκυριό. Θα πρέπει να φροντίσουν, λοιπόν, να έχουν πολλούς καταλόγους για delivery.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΤΑΥΡΟΣ
Οι δημοσιοσχετικιστές των οικονομικών

Υπομονετική και ήρεμη η γυναίκα Ταύρος, συγκρατεί την επιπολαιότητα και την παρορμητικότητα του Διδύμου. Ο Δίδυμος πάλι με την ζωντάνια του καταφέρνει να ξυπνήσει την οκνηρή Ταυρίνα. Οι Δίδυμοι είναι πολύ καλοί στις δημόσιες σχέσεις και οι Ταύροι στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΔΙΔΥΜΟΣ
Ποιός θα προλάβει να μιλήσει

Περίπλοκο ζευγάρι. Τέσσερις άνθρωποι στο ίδιο σπίτι είναι πολλοί. Από την άλλη μεριά και οι δύο είναι ανώριμοι. Και οι δύο είναι γεμάτοι ενέργεια, υπερκινητικότητα και ανησυχίες, μιλάνε πολύ, χωρίς να μπορεί κάποιος από τους δύο να συγκρατηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Με πιάνει κρίση

Δύσκολα στεριώνει η σχέση αυτών των ανθρώπων. Ο Καρκίνος με τις αγωνίες και τις ανασφάλειές του  μπερδεύεται με τον Δίδυμο δίπλα του. Οπότε ο ένας αναρωτιέται για τον άλλο.. Παρ’ όλα αυτά μπορούν να ταιριάξουν αν ο Δίδυμος ελέγξει την επιπολαιότητά του και ο Καρκίνος κάνει περισσότερο υπομονή με την δημοφιλία του Διδύμου.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΛΕΩΝ
Παράδοξη φαντασίωση

Κάνουν ένα ταιριαστό ζευγάρι. Η δυναμική και ταυτόχρονα ήρεμη  Λιονταρίνα επιβάλεται  στο Δίδυμο, βοηθώντας τον να ελέγξει τον παρορμητισμό του. Και οι δύο είναι ευχάριστοι άνθρωποι και ταιριάζουν σαν παρέα. Ίσως να υπάρξει πρόβλημα λόγω της έπαρσης που έχουν και οι δύο, αλλά μπορεί να ξεπεραστεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο άστατος βίος

Το οργανωτικό πνεύμα και η μεθοδικότητα της Παρθένου  λειτουργούν θετικά πάνω στον επιπόλαιο Δίδυμο, όμως δύσκολα θα ταιριάξουν. Η Παρθένος τον θεωρεί πολύ αναξιόπιστο και φαντασιόπληκτο, ενώ ο Δίδυμος τη θεωρεί αυστηρή και πιστεύει ότι  δημιουργεί φασαρία  για το τίποτα, δηλαδή είναι υπερβολική. Δύσκολα θα τα βρουν..

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΖΥΓΟΣ:
Φανατικοί της ομορφιάς

Το κύριο χαρακτηριστικό του Ζυγού είναι το μέτρο, πράγμα απαραίτητο για το Δίδυμο, που δεν το διαθέτει ιδιαίτερα. Είναι και οι δύο κοινωνικοί , αγαπούν τη διασκέδαση και τις κοινωνικές συναναστροφές. Ένα ζευγάρι με αρκετές πιθανότητες για έναν επιτυχημένο γάμο και μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Δίδυμος – Σκορπιός:
Η μοιραία σχέση

Αυτή η σχέση είναι ένα αίνιγμα. Η γυναίκα Σκορπιός είναι ευαίσθητη, ιδιαίτερα σοβαρή και επιφυλακτική. Αντίθετα, ο Δίδυμος είναι πολύ ζωηρός και εξωστρεφής, πιθανόν λοιπόν να κάνει την Σκορπίνα να εκδηλωθεί.  Η ζήλια και η κτητική διάθεση της Σκορπιού σε συνδυασμό με τη τρέλα του Διδύμου, μπορούν να οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι φευγάτοι

Παρόμοιοι χρακτήρες δύσκολα θα αντέξει ο ένας τον άλλον. Ενθουσιάζονται εύκολα αλλά δεν συντονίζονται. Δύσκολα θα προχωρήσουν καθώς και οι δύο θέλουν να είναι ελεύθεροι και ο φόβος της δέσμευσης μπορεί να τους πανικοβάλει,.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Ένας Αιγόκερως μπορεί να μάθει στον Δίδυμο την υπομονή για να μη βιάζει τις καταστάσεις. Μπορεί να δείξει στον σύντροφό του τι θα πει ασφάλεια και κατανόηση κάτι που μερικές φορές λείπει από τον Δίδυμο. Ο Αιγόκερος προσγειώνει τον Δίδυμο και τον φέρνει σε ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ταιριάζουν - γάντι

Τα ταιριάζουν πάρα πολύ. Ο ένας μπορεί να κάνει τον άλλο πολύ ευτυχισμένο. Έχει ο ένας για τον άλλον κατανόηση έτσι ώστε αν ο ένας λείψει παραπάνω από το σπίτι για παράδειγμα, ο άλλος δεν θα ανησυχήσει τόσο εύκολα. Αντίθετα μπορεί να βρει την ευκαιρία να ασχοληθεί με τις δικές του υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΙΧΘΥΣ
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Είναι απορίας άξιο πως βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι μαζί. Είναι δύσκολο ο Δίδυμος να εκτιμήσει το ψαράκι που έχει δίπλα του , καθώς αυτό παρεξηγείτε εύκολα απο τα πειράγματα του Δίδυμου. Από τη μια ο Δίδυμος είναι ευθείς και εγκεφαλικός και από την άλλη ο Ιχθύς είναι συναισθηματικός και ευαίσθητος. Δύσκολα θα μείνουν καιρό μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνος – Κριός
Το έχω ξαναδεί το έργο

Η σχέση αυτή μπορεί δέσει όταν το ζευγάρι αυτό είναι σε ηλικία ωριμότητος.Ένας Καρκίνος θα κάνει λίγο δύσκολη τη ζωή του Κριού, καθώς δεν αντέχει τους τόσους συναισθηματισμούς και τον ρομαντισμό. Σεξουαλικά ταιριάζουν , γιατί ο Κριός εκπέμπει την σεξουαλικότητά του και εξιτάρετε με την συστολή του Καρκίνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΤΑΥΡΟΣ
Ζεστή φωλιά

Σε έναν Ταύρο ο Καρκίνος δεν πρέπει να δείξει ποτέ τις ανησυχίες και τα παιδιαρίσματά του χωρίς λόγο. Στους Ταύρους αρέσουν οι πολύπλοκες καταστάσεις στις οποίες είναι συνηθισμένοι οι Καρκίνοι να ζουν και δεν καταλαβαίνουν γιατί κάποιος θα πρέπει να αγχώνεται χωρίς λόγο. Καλό είναι αυτό οι Καρκίνοι να το μειώσουν ώστε να μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΔΙΔΥΜΟΣ
Η τρέλα πάει στους ανθρώπους

Ο Δίδυμος μπορεί να παίξει το ρόλο του ηγέτη μέσα στη σχέση , αφού του αρέσει να ασχολείται με πολλά πράγματα και να μιλά συνεχώς. Ο Καρκίνος ήρεμος και ευαίσθητος άνθρωπος μπορεί να ερωτευθεί τέτοιο σύντροφο. Η αστάθεια και το μη σίγουρο μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα, που λύνεται εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βουνό με βουνό δε σμίγει

Το ζευγάρι αυτό κινδυνεύει να πέσει θύμα του υπερβολικού συναισθηματισμού τους.  Αν πέσουν στην παγίδα της κλάψας, του ρομαντισμού και των αμοιβαίων υστερικών εκδηλώσεων μπορεί να βαλτώσουν. Βέβαια μπορούν να γίνουν αρκετά καλοί φίλοι. Στη σχέση πάντως δύσκολα θα μείνουν μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΛΕΩΝ
Γεμάτο φλόγες κρεβάτι

Ένας Λέων σαν ηγέτης και αρχηγός που είναι μπορεί να αναλάβει τα ηνία, καθώς ο Καρκίνος είναι ηπιότερος και πιο ευαίσθητος. Στην ουσία ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ο Λέων παρά το δυναμισμό του, έχει κρυφές ευαισθησίες που ανταποκρίνονται σε αυτές του Καρκίνου. Ο τελευταίος μπορεί να μην κατανοήσει τις προσδοκίες του συντρόφου του, αλλά θα τον στηρίξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εγώ και εσύ , εσύ και εγώ

Ο ένας μπορεί να κατανοήσει τον άλλο, καθώς είναι και οι δύο ήρεμοι και συναισθηματικοί. Βέβαια, ο Παρθένος βγάζει περισσότερη σκληράδα, παρά την ευαισθησία του. Ωστόσο η μεθοδικότητά του βοηθά τον Καρκίνο να σταθεροποιηθεί και να ισοροπήσει. Είναι και οι δύο ήρεμοι και ευαίσθητοι κι έτσι κατανοούν ο ένας τον άλλο. Ως Καρκίνος μειώστε τον εκνευρισμό σας στα καυγαδάκια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΖΥΓΟΣ
Έτσι και έτσι

Ο Καρκίνος αναζητά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του τη σταθερότητα και την σιγουριά που του λείπει. Ο Ζυγός από την άλλη έχει μια ελαφρότητα που δεν ταιριάζει σε έναν Καρκίνο. Δεν θα τα βρουν εύκολα οι δυο τους γιατί ο Ζυγός αδυνατεί να δώσει στο ταίρι του την σιγουριά που αναζητά, καθώς είναι πιο ελεύθερος και ανεξάρτητος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα μπεστ σελερ

Είναι δύο ζώδια πολύ ευαίσθητα και άν κάνουν σχέση, σίγουρα θα παίξει ο ένας για τον άλλον μεγάλο ρόλο. Ο ένας έχει την ικανότητα να κρατά τις ισορροπίες και αυτός είναι ο Σκορπιός, αφού είναι λιγότερο παρορμητικός. Το καλό είναι πως ο Καρκίνος του δίνει τα περιθώρια να ανοιχτεί και να νοιώσει πιο ελεύθερος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετές νευρώσεις

Αυτή η σχέση μπορεί να επιτύχει ανάλογα τον τύπο Τοξότη που θα γνωρίσει  ο Καρκίνος, Μπορεί να είναι το καλύτερό σας ή το χειρότερό σας. Ο Τοξότης είναι πολύ δυναμικός και ελεύθερος, σε αντίθεση με τον Καρκίνο που είναι συναισθηματικός και θέλει περισσότερη στοργή και κατανόηση. Σεξουαλικά θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής στις τάσεις του Τοξότη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια δεμένη οικογένεια

Μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ όμορφη οικογένεια. Ο συναισθηματισμός του Καρκίνου και ο καλός οικογενειάρχης Αιγόκερος μπορούν να δημιουργήσουν το πρότυπο της καλής μαμάς και του καλού πατέρα. Ο Αιγόκερος εξάλλου θα νοιώσει μεγάλη ερωτική συγκίνηση με τον Καρκίνο ταίρι του και ο τελευταίος θα ενθουσιαστεί από την αξιοπρέπεια του Αιγόκερου, που δεν είναι «εύκολος» στα ερωτικά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όπως μια νύφη με την πεθερά

Ο Καρκίνος θέλει την αποκλειστικότητα και πληγώνεται εύκολα, ο Υδροχόος είναι ελεύθερος, αποστασιοποιημένος ελαφρός και αδιάφορος, με λίγα λόγια είστε η μέρα με τη νύχτα. Το κοινό τους στοιχείο είναι η ειλικρίνεια. Σεξουαλικά δεν είναι ιδανικά τα πράγματα, αφού κάποιος από τους δύο αισθάνεται ότι κάτι λείπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΙΧΘΥΣ
Όταν η ευαισθησία συνάντησε τη γκρίνια

Όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι. Από τη μια μπορεί ο Ιχθύς να είναι περισσότερο δυναμικός αλλά συνδυάζει μαζί σας την κλάψα και την γκρίνια. Για αυτό και δεν θα τσακωθείτε εύκολα. Σεξουαλικά λειτουργείτε και οι δύο με φαντασία και όρεξη. 

 ΛΕΩΝ
Λέων – Κριός
(εγωκεντρικοί και ξερόλες)

Είναι ένα πολύ αρμονικό ζευγάρι καθώς είναι και οι δύο γεμάτοι απο δραστηριότητες και δυναμισμό. Αφήνει χώρο ο ένας στον άλλο για να εκφράσει την ενέργεια και το πάθος του. Τολμηροί και οι δύο, ικανοί να παίρνουν πρωτοβουλίες κι ρίσκα ακόμα και αν είναι παράτολμο. Δεν μαλώνουν ακόμα και αν διαφωνούν, ενώ ο σεβασμός είναι το μυστικό της σχέσης τους.

Λέων –Ταύρος
(Μονομαχία στο Ελ Πάσο)

Σε ένα τέτοιο ζευγάρι υπάρχουν κοινοί στόχοι και επιθυμίες. Αν και διακρίνονται και οι δύο από σταθερότητα, ειλικρίνεια και αξιοπιστία , πρόκειται για «επικίνδυνες σχέσεις». Τα προβλήματα δεν αποφεύγονται όταν ο Λέων ανακαλύψει πως ο Ταύρος δεν έχει την ίδια διάθεση για περιπέτεια και διασκέδαση.

Λέων – Δίδυμος
(Ο καθοδηγητής και ο κυνηγός)

Η σχέση αυτή έχει πολλές πιθανότητες να είναι επιτυχημένη , παρ’ όλο που τα προβλήματα μεταξύ τους θα είναι αρκετά ιδίως εάν ο Δίδυμος  δεν έχει ωριμάσει αρκετά! Σεξουαλικά όμως, κυριαρχεί  το πάθος και ο ερωτισμός. Βέβαια πρέπει να περιορίσετε ως Λέοντες τις απαιτήσεις σας.

Λέων – Καρκίνος
(μάχη μέχρι το τέλος)

Μαζί μπορούν να ανακαλύψουν όλο το φάσμα και τις αποχρώσεις του έρωτα, του φυσικού ή συναισθηματικού. Η προστασία που προσφέρει ένας Καρκίνος στο σύντροφό του είναι αυτό που του χρειάζεται. Αν και πολύ δημιουργικό ζευγάρι θα πρέπει να κατασταλάξουν στο ποιος θα παίρνει τα περισσότερα «έπαθλα» και «βραβεία»

Λέων –Λέων
Χτυποκαρδια στο θρανιο

Ο έρωτας χτυπά με το βέλος του δυο καρδιές που μπορεί να μείνουν ενωμένες για πάντα. Η μεγαλόκαρδη φύση τους, η απλοχεριά με την οποία προσφέρουν τα συναισθήματά τους αλλά και τα αποκτήματά τους και το πάθος με το οποίο αγαπούν τους συντρόφους τους, τους σπρώχνουν κοντά ο ένας στον άλλο.

Λέων – Παρθένος
(Στυλ και εξυπνάδα)

Ο Λέων θέλει να έχει δίπλα του τα καλύτερα και έχει μάθει να εκτιμά τα καλά πράγματα στη ζωή, για αυτό είναι πολύ πιθανόν να επιλέξει ένα Παρθένο για ταίρι. Ταιριάζουν πολύ αφού τα κοινά σημεία τους είναι αρκετά, όσο και αν δεν φανεί αυτό αρχικά. Σεξουαλικά, οι προτιμήσεις του Λέοντα θα φανούν υπερβολικές στα μάτια του Παρθένου.

Λέων – Ζυγός
(Ο  Αδωνις και η Αφροδιτη)

Αγαπούν και οι δύο τα όμορφα πράγματα και την πολυτέλεια , για αυτό και όταν βρίσκονται μαζί ξέρουν να απολαμβάνουν και να περνούν καλά. Και οι δύο χαίρεστε που ο σοφός Δημιουργός είχε μεγάλα κέφια όταν έπλασε αυτό το μεγαλείο! Οι Ζυγοί εξάλλου ξέρουν να κάνουν κομπλιμέντα κάτι που ενθουσιάζει τους Λέοντες.

Λέων – Σκορπιός
(Οι κραυγαλέοι)

Μπορώ να πω ότι είναι από τις πιο δυνατές σχέσεις που υπάρχουν. ´Εντονες προσωπικότητες και οι δύο, πολύ δυνατοί χαρακτήρες, οι πιθανότητες επιτυχίας όμως δεν είναι μεγάλες , αφού στον Λέοντα αρέσει να ζει κάτω από ένα άπλετο φως ενώ ο Σκορπιός ζει μονίμως κλεισμένος στο σκοτάδι. Σεξουαλικά όμως, τα αίματα ανάβουν γιατί ο Λέων μπορεί να «βράσει» το ταίρι του.

Λέων – Τοξότης
(Φρου – φρου και αρώματα)

Δυναμικοί, ανεξάρτητοι, άνθρωποι με αυτοπεποίθηση και οι δύο,μπορούν αν είναι σε ώριμη ηλικία να είναι μαζί ευτυχισμένοι. Όμορφη θα είναι η σχέση μεταξύ τους και όλα μεταξύ τους θα πηγαίνουν καλά.

Λέων – Αιγόκερως
(Φλόγες – φλόγες)

Ο Αιγόκερος είναι λογικός , σταθερός και ιδεαλιστής , κατανοεί τη σταθερότητα και την επιβολή του Λέοντα. Ο Λέων με το πάθος και τη ζεστασιά του μπορεί να κάνει τον φαινομενικά ψυχρό Αιγόκερο να βγάλει προς τα έξω όλη του την ενέργεια και το πάθος. Αν παραμερίσουν σε ορισμένα θέματα το πείσμα και τον εγωισμό τους, μπορούν να τα πάνε καλά.

Λέων – Υδροχόος
(τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα)

Ο Λέοντας έχει μια ζωηράδα και ανεξαρτησία , πατά όμως γερά στα πόδια του και θέλει σταθερότητα. Ο Υδροχόος από την άλλη δύσκολα διατηρεί αυτή τη σταθερότητα στη ζωή του. Σεξουαλικά ή θα ταιριάξουν πάρα πολύ ή δεν θα υπάρχει φλόγα. Το ταίριασμα μεταξύ τους θέλει προσπάθεια.


Λέων – Ιχθύς
(Αίσιος ο άνεμος)

Το βασικό που πρέπει να κάνει ένας Λέων έχοντας δίπλα του ένα ταίρι Ιχθύ , είναι να αντέξει το μελόδραμα , τη μυστικοπάθεια και τις τάσεις παραίτησης που έχουν. Συγχωρέστε τους που δεν έχουν τη δική σας αυτοπεποίθηση. Είστε και οι δύο ρομαντικοί με μεγάλες δόσεις χιούμορ. Σεξουαλικά όλα καλά , εφόσον τα γλυκά ψαράκια έχουν κρυφά χαρίσματα στον τομέα αυτό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένος – Κριός
(Θέληση να υπάρχει)

Αυτή η σχέση είναι δύσκολη αλλά όμορφη. Για να δέσουν καλά δυο τέτοια άτομα θέλει πολύ προσπάθεια. Ένας Παρθένος δυσκολεύεται να δεχθεί τον ορμητικό και παθιασμένο Κριό. Συνεχώς διαφωνούν μεταξύ τους. Θα πρέπει να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον και να προσπαθήσουν για έναν κοινό στόχο. Υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας αλλά αυτό διορθώνεται με υπομονή και επιμονή.

Παρθένος – Ταύρος
(ο έρωτας περνά από το στομάχι)

Η σχέση μπορεί να εξελιχθεί θαυμάσια και θα φοβάστε μην τύχει και την χαλάσετε. Ο Παρθένος είναι πολύ τυχερός αν βρήκε ένα τέτοιο ταίρι. Για να μην καταστραφεί αυτή η σχέση φροντίστε να περιοριστεί η αυστηρή κριτική και τα αιχμηρά λόγια που εκφράζετε μιας και οι ξεροκέφαλοι Ταύροι πολλά ακούν και λίγα παραδέχονται.

Παρθένος – Δίδυμοι
(Κάτι σαν αδελφές ψυχές)

Ανάμεσα σε δύο τύπους τόσο εγκεφαλικούς μπορεί να συμβούν τα πάντα ή τίποτα. Θα λειτουργήσετε καλύτερα, αν πριν πέσετε στο κρεβάτι έχετε μία καλή συζήτηση. Αυτή είναι μια σχέση «ακαδημαϊκού επιπέδου». Το κακό είναι πως διαφωνίες θα υπάρχουν συχνά και ο Δίδυμος θα νευριάζει συνεχώς με το ταίρι του. Λύση θα δώσουν η ρομαντική ατμόσφαιρα και οι εύθυμες συντροφιές.

Παρθένος – Καρκίνος
(Συμπλήρωμα…της καθημερινότητας)

Ο Καρκίνος, είναι ευαίσθητος και αποτελεί για τον Παρθένο μια όαση στην έρημο της συναισθηματικής ζωής και της καθημερινότητας. Είναι ικανός να χορέψει στο ταψί τον Παρθένο σύντροφό του και να μετατρέψει τα νεύρα του σε μικρές λεπτές κλωστούλες. Οι υδάτινοι αυτοί σύντροφοι μπορούν να κάνουν πιο εύφορη την άγονη γη του Παρθένου, ακόμα και την κρεβατοκάμαρα του! Προσοχή στον έλεγχο που τους ασκείτε γιατί και αυτοί κάποια στιγμή επαναστατούν.

Παρθένος – Λέων
(Τα όχι και τα μη)

Αν καταφέρουν να ενώσουν τα αντίθετα στοιχεία τους αυτά τα ζώδια θα φτιάξουν μια πολύ χαρούμενη φωλιά. Σεξουαλικά ένας Παρθένος δεν είναι και ότι καλύτερο για τον Λέοντα , εκτός και αν αποφασίσει να γίνει πιο φλογερός και δραστήριος σε αυτόν τον τομέα. Ο Λέοντας είναι ρεαλιστής και παθιασμένος , προσπαθήστε να μην τον απογοητεύσετε αν τον θέλετε μαζί σας..


Παρθένος – Παρθένος
(Παρακαλούμε μην αγγίζετε»

Δύο Παρθένοι μαζί μπορούν να συνεργαστούν για την δημιουργία ενός ιατρικού κέντρου ή μιας πολύ καλά οργανωμένης βιβλιοθήκης, σχέση όμως  σπάνια. Τώρα αν ποτέ εξομολογηθούν τον αμοιβαίο έρωτά τους, στο κρεβάτι θα είναι πολύ συγκρατημένοι χωρίς το τρελό πάθος. Το καλό είναι πως είτε μείνουν μαζί είτε χωρίσουν, θα είναι δύο καλοί φίλοι!

Παρθένος – Ζυγός
(Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις)

Η σχέση τους μπορεί να μην είναι τέλεια αλλά ούτε και η χειρότερη που μπορεί να υπάρξει. Γνωρίζουν και οι δύο τους δρόμους της συνύπαρξης αν και τους κατανοούν διαφορετικά. Ο Παρθένος είναι «πρώτα από όλα το καθήκον» ενώ ο Ζυγός «αμάρτησε για να μετανοήσεις και να σωθείς». Με κατανόηση και υποχωρήσεις , θα συνεχίσουν μαζί.

Παρθένος – Σκορπιός
Η θυελωδεις ανεμοι

Μια σχέση θυελλώδης αλλά μπορεί να γίνει σοβαρή.  Αισθάνονται και οι δυο έντονα και βαθιά συναισθήματα. Καλό είναι να μην καβαλήσει το καλάμι ο Παρθένος γιατί δύσκολα ξεχνά ο Σκορπιός. Στον σεξουαλικό τομέα, θα πρέπει ο Παρθένος να καταλάβει το πάθος του Σκορπιού και να το συντηρήσει. Εσείς ήρεμο ποταμάκι και ο Σκορπιός ορμητικός καταρράκτης!

Παρθένος – Τοξότης
τσουναμι

Αν θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια τότε πρέπει να έρθετε κοντά σε έναν Τοξότη. Η σχέση αυτή θα είναι ότι πιο τολμηρό και έξω απο τα δικά σας νερά γεγονός. Αλήθεια μπορείτε να ξεκολλήσετε τα πόδια σας για μια φορά από τη γη και να ζήσετε κάτι τελείως διαφορετικό? Αν η σχέση αυτή αποδειχθεί δύσκολη και γεμάτη πονοκεφάλους, δεν πειράζει τολμήστε το!

Παρθένος – Αιγόκερος
Αδελφη ψυχη

Η γνωριμία ενός Παρθένου με έναν Αιγόκερο είναι καθοριστική. Έχουν τόσα κοινά στοιχεία που είναι σαν να μεγάλωσαν μαζί. Αυτή η σχέση είναι αυτό που λέμε παραμύθι δίχως τέλος και αν ο παραμυθάς λέει τα ίδια και τα ίδια δεν πειράζει, γιατί με τους Αιγόκερους δεν υπάρχει πλήξη Δυναμική και με διάρκεια μπορεί να είναι μια τέτοια σχέση.

Παρθένος – Υδροχόος
Όλα η τιποτα

Μερικές φορές μπορεί να ξεχάσετε πως είναι το να έχεις μια σχέση αλλά θα το θυμηθείτε όταν σας ρωτούν για τον Υδροχόο σύντροφό σας. Σίγουρα έχετε πολλά να πείτε, για αυτό συζητήστε με έναν τέτοιο σύντροφο. Σεξουαλικά δεν είστε άσχημα, αλλά χρειάζεστε πολύ προσπάθεια για να είστε απόλυτα καλά.

Παρθένος – Ιχθύς
«Θα σου φύγω , στο είχα πει».

Η ψυχρή λογική του παρθένου με τον συναισθηματισμό του ιχθύ, έρχονται να δημιουργήσουν μια ερωτική αντίθεση.  Εκείνοι γεμάτοι κατανόηση και ευσπλαχνία , εσείς αυστηροί και κριτικοί. Συχνά θα νοιώθετε πως τρέχετε σε αγώνες μετ’ εμποδίων. Σεξουαλικά είστε ή του ύψους ή του βάθους. Αυτοί χρειάζονται χάδια και εσείς ηλεκτροσόκ.


ΖΥΓΟΣ

Ζυγός – Κριός
Ζω για το ερωτα

Πολλά κοινά σημεία και πολλές διαφορές μεταξύ σας. Σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά ο ένας από τον άλλο , αν και είναι πολύ πιθανό να  διαφωνείτε μερικές φορές. Είστε και οι δύο πολύ παρορμητικοί και στα συναισθήματα και στις πράξεις και ξέρετε πώς να παίρνετε ότι σας ανήκει. Σεξουαλικά ταιριάζεται γιατί υπάρχει μεγάλη έλξη.

Ζυγός – Ταύρος
Οι ξεροκεφαλοι

Επιθυμείτε και οι δύο την ομορφιά και την τάξη τον πλούτο και την καλοπέραση. Αγαπάτε βέβαια και τον έρωτα και το καλό σεξ. Η σχέση σας έχει περιθώρια εξέλιξης , αλλά και πολλές δυσκολίες, όπως γίνεται με όλα τα ζώδια που έχουν τον ίδιο κυβερνήτη. Σεξουαλικά ή φλέγεστε μαζί σαν καμίνια σε χυτήρια μετάλλων ή μοιάζετε με σούπερ ψυδειοκαταψύκτη τελευταίας τεχνολογίας.

Ζυγός – Δίδυμοι
Ζω για σενα

Ζώδια του αέρα και τα δύο θα νιώσουν όλους τους ανέμους να τους οδηγούν, Αυτό δεν σας ενοχλεί αφού τα πάτε καλά μαζί και «πετάτε» στα σύννεφα, χωρίς καθόλου να νοιάζεστε για τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Σεξουαλικά τα πάτε περίφημα και συνυπάρχετε αρμονικά είτε ως φίλοι , ως εραστές ή συνεργάτες ακόμα.

Ζυγός – Καρκίνος
«Κάτι μας ενώνει, κάτι μας χωρίζει».


Δίπλα σε έναν Καρκίνο ο Ζυγός θα νιώσει μεγάλη έλξη αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη απόσταση. Είστε και οι δύο άνθρωποι που παρορμητικοί και συναισθηματικοί , για αυτό οι παρεξηγήσεις μπορεί να είναι συχνές. Η σεξουαλική έλξη που υπάρχει ανάμεσά σας είναι μεγάλη, αλλά αυτό που ζητάει ο κάθε ένας σας απο τον έρωτα είναι διαφορετικό.

Ζυγός – Λέων
Οι διάσημοι

Ο Ζυγός άνθρωπος με κομψότητα και λεπτότητα μπορει να ταιριάξει με έναν φανταχτερό Λέοντα. Σε κάθε σας έξοδο, σίγουρα δεν θα περνάτε απαρατήρητοι , καθώς και οι δύο σας συνηθίζετε να στέκεστε με τις ώρες μπροστά στον καθρέπτη. Σεξουαλικά η ελξη είναι μεγάλη μεταξύ σας και συχνά θα νοιώθετε ότι εκπληρώθηκαν όλα τα ερωτικά σας όνειρα.

Ζυγός – Παρθένος
Το ερώτημα

Ένας Ζυγός ταλαντεύεται στο παραδεχθεί αν τελικά του αρέσει ο Παρθένος. Παρόλο που προτιμάτε τους πιο λαμπερούς παρτενέρ, τα όμορφα και καθαρά πρόσωπα των Παρθένων έχουν αυτό το «κάτι» που σας εξιτάρει. Φροντίστε να μην κάνετε τα συνηθισμένα σας «νάζια» στον Παρθένο , γιατί σίγουρα θα σας βάλουν τιμωρία.

Ζυγός - Ζυγός
Που θα γύρει η ζυγαριά.

 Οι άνθρωποι αυτοί αν και έχουν πολλά κοινά εξαρτούνται απο το που θα γύρει τελικά η ζυγαριά. Στα θετικά και όμορφα που συμβαίνουν μεταξύ τους ή στην πλήξη του γνωστού. Είναι πολύ πιθανό να τσακώνονται δύο τέτοιοι άνθρωποι, για το ποιος θα κοιταχτεί πρώτος στον καθρέπτη. Σεξουαλικά ο αισθησιασμός και η τρυφερότητα είναι έντονα,αλλά θα πρέπει να προσέξετε.

Ζυγός – Σκορπιός
Ένα και να καίει

Εσείς είστε σίγουρα από αυτούς που το προτιμούν «καυτό», προσέξτε όμως μην έρθει η στιγμή που θα το «φυσάτε και δεν θα κρυώνει»! Σας αρέσουν τα δύσκολα και εκτιμάτε τους δυναμικούς ανθρώπους. Αν μπλέξετε με έναν Σκορπιό , θα υποταχθείτε εθελοντικά.  Ετοιμαστείτε να ζήσετε με έναν «γλυκό τύρανο».

Ζυγός – Τοξότης
Τόλμη και γοητεία

Οι Τοξότες είναι άνθρωποι εντυπωσιακοί συνήθως εξωτερικά, γεγονός στο οποίο συμβάλει η έντονη τάση τους να ασχολούνται με τα σπορ. Η ζωή μαζί τους είναι σε διαρκή κίνηση, αλλά οι τύποι αυτοί μπορούν να σας τραβήξουν μαζί τους ακόμη και σε ονειροβατικές περιπέτειες. Σεξουαλικά τα πράγματα πάνε πολύ καλά.

Ζυγός – Αιγόκερος
Άναψε την σόμπα

Ίσως από την πλευρά του ο Ζυγός να  βρεί αυτή τη σχέση λίγο βαρετή καθώς θέλετε ο άλλος να σας εκφράζει την αγάπη του με όμορφα λόγια και με έργα. Ο Αιγόκερος είναι φαινομενικά ψυχρός και κλεισμένος στον εαυτό του. Αν ψάξετε βαθύτερα θα βρείτε τον τρυφερό συναισθηματικό εαυτό του. Αφήστε τον να σας γνωρίσει με τον δικό του τρόπο για να νοιώσει άνετα.

Ζυγός – Υδροχόος
«Άσπρα καράβια τα όνειρά σας»

Η σχέση σας είναι δυναμική και με έντονο ενδιαφέρον αφού και οι δύο αγαπάτε την ελευθερία,  την κομψότητα, το εκλεπτυσμένο στυλ. Ο Υδροχόος βέβαια σε μεγαλύτερο βαθμό απο τον Ζυγό. Ακούστε τη συμβουλή τους και δεν θα χάσετε! Μην το παρακάνετε όμως γιατί μπορεί να γίνετε ή παρανοϊκοί ή πραγματικοί μαζοχιστές.

Ζυγός – Ιχθύς
Σε ψάχνω στο ποτήρι μου

Ο Ιχθύς θα σας φέρεται σαν ιππότης με πάθος και θα είναι πάντα έτοιμος να ικανοποιήσει τις σωματικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Θα σας πλημμυρίσει με τον ρομαντισμό του. Εσείς όμως θα αισθάνεστε πάντα μεγάλη ανασφάλεια. Μην δίνετε σημασία στις σποραδικές απιστίες του, αντίθετα συζητήστε το μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός – Κριός:
«Έγκλημα και τιμωρία»

Μια σχέση έντονη, δυναμική με έντονα τα στοιχεία του ερωτικού πάθους. Οι Σκορπιοί αν κάτι σας ενοχλήσει , είστε ψύχραιμοι και δεν θα δείξετε αμέσως τη μανία σας αντίθετα με τους Κριούς. Σεξουαλικά παραπάνω από καλά θα είστε. Θα εκπλαγείτε από την ποικιλία!

Σκορπιός – Ταύρος:
Πρόσεξε μην τον πληγώσεις.

Έντονη ερωτική έλξη, πάθος και έρωτας χαρακτηρίζουν την σχέση σας. Μπορεί να έχετε πολλές απαιτήσεις ή να ζηλεύετε. Δείξτε κατανόηση και καλοσύνη και δεχτείτε την ανάγκη του Ταύρου για κάποια ελευθερία. Αναζητείστε ένα πιο συναισθηματιό δέσιμο μαζί του και θα κερδίσετε την αγάπη, την αφοσίωσή του και έναν πολύ ικανοποιητικό δεσμό.

Σκορπιός – Δίδυμος:
Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο

Ο Δίδυμος θα σας προσφέρει αποδράσεις, περιπέτειες, δραπέτευση πέρα απο τα όριά σας. Ο δεσμός σας θα είναι γεμάτος διακοπές και αντιφάσεις. Στο κρεβάτι θα υπάρχουν στιγμές που θα έχετε πολλά να μοιραστείτε. Οι Δίδυμοι μαθαίνουν γρήγορα και με τον καιρό θα γίνονται όλο και καλύτεροι μαθητές.

Σκορπιός – Καρκίνος:
Σε θέλω πλάι μου

Η ερωτική σας σχέση είναι παροιμιώδης και κοντά τους θα ζήσετε τον έρωτα σε όλη του την ένταση Δεν αποκλείεται να είστε συνέχεια πάνω σε ένα κρεβάτι... Εσείς οι δυο ή θα είστε αγκαλιασμένοι σαν πιτσουνάκια ή θα αρχίσετε την μονομαχία μεταξύ σας. Πίσω από μεγάλα μίση κρύβονται όμως και οι μεγαλύτερες αγάπες.

Σκορπιός – Λέων:
Πως την έχεις δει.

Είστε και οι δύο δυναμικοί χαρακτὴρες και επίμονοι. Θα καταλάβετε αμέσως πως οι Λέοντες
είναι ωραιοπαθείς, αφού δεν το κρύβουν άλλωστε καθόλου  και ίσως τους χαρκτηρίσετε άδικα
αφού , ενώ εκείνοι είναι πρότυπα αγάπης και ανάγκης για συντροφικότητα , εσείς θα θεωρείτε πως είναι εγωκεντρικοί και νάρκισοι. Το σεξ είναι και για τους δυο σας απαραίτητο , περισσότερο και από τον αέρα  που αναπνέετε.

Σκορπιός – Παρθένος:
Η ώθηση

Ο Παρθένος είναι ζώδιο λίγο πουριτανό στα σεξουαλικά θέματα, για αυτό βοηθήστε τον να νοιώσει
άνεση και ασφάλεια στο δεσμό σας. Αγαπάτε και οι δύο την μοναχικότητα και την μυστικότητα. Να
μοιράζεστε συχνά την κοινωνική ζωή σας και να τον πείσετε να ξεκουράζεται πιο συχνά και να βλέπει τη ζωή πιο αισιόδοξα.

Σκορπιός – Ζυγός:
Ισοροπία είναι απαραίτητη

Κάποιες φορές ο Ζυγός παρουσιάζει μια αστάθεια, που ο Σκορπιός με την τόλμη και την
αποφασιστικότητα του, τον βοηθά να αντιμετωπίσει. Το σημαντικό είναι πως και οι δύο δίνετε
στον άλλον αυτά που έχει ανάγκη. Σας χαρίζει συναισθηματική πειθαρχία
και του χαρίζετε ειλικρίνεια. Μην τον πιέζετε και μην έχετε άσκοπες απαιτήσεις.
                     
Σκορπιός – Σκορπιός:
Η ισχύς εν τη ενώσει

Όπως κάθε παρόμοιο ζευγάρι, έτσι κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι έχουν και οι δυο τα ίδια προτέρημα και τα ίδια ελαττώματα. Αν όμως καταφέρουν και δείξουν υπομονή μπορεί και να προχωρήσουν. Και οι δυο είναι τολμηροί άφοβοι, γι’ αυτό και μπορούν να πετύχουν πολλά μαζί. Όλα εξαρτώνται από τη θέληση και την επίμονη τους.

Σκορπιός – Τοξότης:
Μάχη κυριαρχίας

Ανάμεσα σε δυο τόσο δυνατούς και έντονους τύπους δεν μπορούν παρά να γεννηθούν μοιραίες σχέσεις και αφού είστε και οι δύο τελειομανείς , προσοχή μην εμπλακείτε σε σύραξη.  Σίγουρα θα φτάσετε μαζί σε ένα φοβερό επίπεδο αυτογνωσίας και ετερογνωσίας. Έχετε πολλά πράγματα να μάθετε ο ένας απο τον άλλον. Να ανταλλάξετε τρυφερότητα ή επιθετικότητα, χάδια ή δηλητήριο. Εσείς θα επιλέξετε.

Σκορπιός – Αιγόκερως:
Ούτε κρύο ούτε ζέστη

Ουδέτεροι άνθρωποι για εσάς αγαπητοί Σκορπιοί! Σίγουρα δεν είναι οι άνθρωποι που θα νοιώσουν τις βαθύτερες εσωτερικές σας ανάγκες, είναι όμως δυναμικοί, αξιοπρεπείς και έχουν αρχές , πράγματα που εσείς συνήθως εκτιμάτε στους άλλους. Δεν είναι και οι καλύτεροι εραστές που είχατε ποτέ, αλλά λίγο η δική σας εμπειρία και λίγο η δική του φαντασία , θα κάνετε ένα ικανοποιητικό κρεβάτι. 

Σκορπιός – Υδροχόος:
Απιαστο όνειρο

Πιθανότητες επιτυχίας 1%! Α! Μην απογοητεύεστε, κάτι είναι και αυτό. Είστε εκπληκτικά μυαλά και
προσωπικότητες έντονες και ξεχωριστές. Εσείς απόλυτα αξιοκρατικοί και επιλεκτικοί, ενώ εκείνοι πιστεύουν στην ισότητα σε βαθμό που τα ισοπεδώνουν όλα. Σεξουαλικά μην περιμένετε ιδιαίτερα πράγματα από ένα τέτοιο σύντροφο. Εκτός αν βγάλετε το τέρας που κρύβει υπερβολικά, βαθιά, πολύ βαθιά μέσα του.

Σκορπιός – Ιχθύς:
«Η μελωδία της ευτυχίας».

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο Ιχθύς είναι ο άνθρωπός σας. Από την αρχή της σχέσης σας μαζί τους, θα
νοιώσετε πως σας ξυπνούν την στοργή που κρύβετε μέσα σας και θα αισθανθείτε την ανάγκη αν τους
προστατέψετε και να τους βοηθήσετε. Σεξουαλικά θα χρειαστεί κάποιος χρόνος προσαρμογής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ – ΚΡΙΟΣ

«ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ»:

«Σαν πας στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος», είναι το μήνυμα που στέλνουν οι Τοξότες στους Κριούς. Διότι για αυτούς το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει σαν περιπετειώδης τύποι που είναι,είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΤΑΥΡΟΣ

«ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ»:

Η σχέση αυτή δεν είναι στρωμένη με ρόδα. Εγωιστές, πεζοί και υλιστές οι Ταύροι, βλέπουν σαν τρελούς τυχοδιώκτες τους Τοξότες. Ένας συνδυασμός που θα τους οδηγήσει στη σύγκρουση και την φυγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΔΙΔΥΜΟΣ

«ΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ - ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ»:

Ενθουσιώδεις ταξιδευτές και οι δυο. Οι Τοξότες ελκύονται από το πράσινο της φύσης, όπως και οι
Δίδυμοι, με την διαφορά ότι οι Τοξότες δεν αντέχουν την πολυλογία των Διδύμων. Το σεξ μεταξύ τους είναι παθιασμένο και έντονο.


ΤΟΞΟΤΗΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Η ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ»:

Ένα ζευγάρι πολύ γραφικό. Οι Τοξότες είναι το κέφι της παρέας. Παρ’ όλα αυτά οι Τοξότες
ενοχλούνται και μόνο στην σκέψη της γκρίνιας ενός Καρκίνου με αποτέλεσμα να γίνονται μπροστά τους υπάκουα σκυλάκια.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΛΕΩΝ

«ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ»:

Παρ’ όλη την τρέλα του Τοξότη, που είναι ικανός να κάνει οτιδήποτε ακραίο, οι Λέοντες ως πιο
συγκρατημενοι είναι οι μόνοι που μπορούν να στρέψουν απάνω τους «τη λάμπα της ανάκρισης».

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«ΤΟ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ»:

Ο Τοξότης της «τελευταίας στιγμής» με χαρακτηριστικό του την ανοργανωσιά έρχεται σε πλήρη
αντίθεση με τον Παρθένο που έχει τα πάντα οργανωμένα. Έτσι ο Τοξότης φαντάζει
υπερβολλικά τρελός στα μάτια του αυστηρού «εξεταστή» Παρθένου.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΥΓΟΣ

«ΟΙ ΝΤΕΛΙΚΑΤΟΙ»:

Ως δυο από τα πιο εμφανίσημα ζώδια, ο Τοξότης και ο Ζυγός ταιριάζουν στον τρόπο και στον χρόνο που θα διαθέσουν στον καθρέφτη για να παρουσιαστούν στο κοινό τους. Καθώς είναι πολύ πιθανόν επίσης, η ερωτική διάθεσητου Ζυγού να συνεπάρει και τον διασκεδαστή Τοξότη.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ο ΚΑΚΟΣ ΒΕΖΙΡΗΣ»:

Σχέση – σταυροδρόμι που καταλήγει είτε στον παράδεισο, είτε στην κόλαση. Ο Τοξότης είναι
έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ζήσει έναν τρελό έρωτα με έναν Σκορπιό ριψοκινδυνεύοντας τα πάντα. Όμως ο Σκορπιός  αυστηρός θεματοφύλακας είναι ικανός να τιμωρήσει βάναυσα τον Τοξότη σε
οποιαδήποτε στραβοτιμονιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ»:

Είναι μια σχέση παρόμοια με το σερφινγκ, καθώς η ισορροπία είναι δύσκολο να επέλθει. Αφού
και οι δύο έχουν πολλά κοινά και το θέμα είναι ποιός θα συγκρατήσει ποιόν. Το σεξ μεταξύ
τους είναι σκέτη κόλαση, καθώς τα πυρωμένα βέλη και των δυο που πέφτουν πάνω τους σαν
βροχή ανάβουν το πάθος τους περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ο ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΓΟΝΙΟΣ»:

Ο Τοξότης με τον Αιγόκερω είναι δυνατόν να αποκτήσουν μια ιδανική σχέση. Αν
δείξει ο Τοξότης δείγματα επιθυμίας για δέσμευση, ο Αιγόκερως θέλει να ξέρει ότι ο
είναι αρκετά ώριμος ώστε να προχωρήσουν. Το σεξ μεταξύ τους είναι αρκετά καλό φτάνει
ο Αιγόκερως να μην είναι από τους πλέον πουριτανούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΑ»:

 Και οι δυο είναι των άκρων. Υπερβολικά οικολόγοι και ιδεαλιστές. Ο Τοξότης είναι πιθανόν
να λέει και να υπόσχεται πολλά που στην συνέχεια μπορεί να αποδειχθούν σκέτες αερολογίες
κάτι το οποίο θα εκνευρίσει τον Υδροχόο. Ιδανική ταινία για αυτό το ζευγάρι
«Το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι».

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΙΧΘΥΣ

«ΟΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΦΑΡΣΕΡ»:

 Δυο ζώδια που ζουν μέσα στο χιούμορ και στην τρέλα. Ο Τοξότης ως φευγάτος και στον
δικό του κόσμο, τα προβλήματα των άλλων δεν παίζουν καν ρόλο κομπάρσου, είναι πολύ
πιθανόν να εκνευρίσει τον Ιχθύ που ζητά από τους γύρω του να σέβονται και να κατανοούν
τις ευαισθησίες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Αιγόκερος – Κριός
Ανεμοστρόβιλος

Σχέση σε συνεχή αντιπαράθεση. Εσείς είστε συνετοί και υπομονετικοί ενώ εκείνος αυθόρμητος,
απερίσκεπτος και απότομος. Μπορείτε να κάνετε υποχωρήσεις και να δώσετε τη σκυτάλη
στο εγώ του, έτσι μόνο θα καταφέρετε να μείνετε κοντά.

Αιγόκερος – Ταύρος
Ειδικές συνθήκες

Ζητάτε τα ίδια πράγματα από τη ζωή, ασφάλεια, ηρεμία και σταθερότητα. Καλό είναι να
κάνετε τα πάντα μαζί , γιατί λείπει ο ενθουσιασμός από τη σχέση σας. Μην
αφήσετε τον Ταύρος να εξαρτηθεί απο  εσάς.  Αφήστε τον να στηριχθεί στα δικά του πόδια
και δείξτε του την εκτίμησή σας.

Αιγόκερος – Δίδυμοι
Τρελή μου αγάπη

Σας ενοχλεί η αεράτη συμπεριφορά του Διδύμου. Ένα τέτοιο ταίρι θέλει να έχει
πολλούς συντρόφους στη ζωή του, ειδικά όταν είναι νέο σε ηλικία, θέλει να έχει ποικιλία. Από
την άλλη εσείς είστε πιο σταθεροί και θέλετε κάτι πιο μόνιμο. Εάν καταφέρετε να καλύψετε την
ανάγκη για ποικιλία και ενδιαφέρον του Διδύμου τότε σίγουρα η σχέση σας θα μείνει για καιρό.

Αιγόκερος – Καρκίνος
Ο κλαψας

Χρειάζεται την προστασία σας και ζητά ασφάλεια και σταθερότητα. Προσέξτε μην, άθελά σας ,
περιορίσετε τον Καρκίνο σας γιατί κάποτε θα επαναστατήσει. Δεν του αρέσει να νοιώθει υποχείριο σε μια σχέση. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην έντονη αλληλεξάρτηση.

Αιγόκερος – Λέων
Υπερτροφικό εγώ

Υπάρχουν πολλά εμπόδια σε αυτήν την σχέση. Δεν καταλαβαίνετε τις εκρήξεις και τις υπερβολές του
Λέοντα. Είναι άτομο ενθουσιώδες και εγωκεντρικό με την καλή έννοια. Μην πληγώσετε ποτέ τον εγωισμό  του , αλλά και μην παραδωθείτε ποτέ ολοκληρωτικά. Τον επηρεάζετε και αυτό θα του κάνει καλό.

Αιγόκερος – Παρθένος
Και αν το άλλαζα πάλι το ιδιο θα αγόραζα

Δεσμός όμορφος και σταθερός , αν και του λείπουν η πρωτοτυπία και οι συχνές εκδηλώσεις αγάπης.
Μην μαλώνετε τον Παρθένο και μην παίρνετε στα σοβαρά τα παράπονα και τις επικρίσεις του.
Συνεργαστείτε και προσπαθήστε να τον ανεβάζετε πότε – ποτέ.


Αιγόκερος – Ζυγός
Μεγαλη ελξη

Ο ερωτικός Ζυγός σας φέρνει πολλές φορές σε αμηχανία με τις εκδηλώσεις της αγάπης του. Θα
μπορούσατε να ταιριάξετε πολύ εσείς οι δύο γιατί μέσα σας έχετε το ίδιο πνεύμα της αξιοπρέπειας και του αυτοσεβασμού. Αρμονία ηρεμία σιγουριά θα χαρακτηρίζουν την σχέση σας.

Αιγόκερος – Σκορπιός
45σφαιρο στην καρδια μου και όμως ζω  ακομη

Είναι αδύνατον να καταλάβετε πώς μπορεί να γνωρίζει τι σκέφτεστε. Εσείς αναρωτιέστε διαρκώς
ποιες είναι οι δικές του σκέψεις. Δεν είναι απο τις ευκολότερες σχέσεις. Σίγουρα , ο Σκορπιός θα
 σας ανάψει τα αίματα αλλά ευτυχώς δεν κινδυνεύει απο εσάς.

Αιγόκερος – Τοξότης
Φυλάω τα νώτα μου

Ο Τοξότης σας βρίσκει κλασικό τύπο  αλλά θαυμάζει τις πρακτικές ιδέες σας. Μην περιμένετε
να σας είναι ολοκληρωτικά δωσμένος. Αφήστε τον ελεύθερο και συμμεριστείτε τον ενθουσιασμό του. Διασκεδάστε μαζί του και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι χωρίς γυρισμό.

Αιγόκερος – Αιγόκερος
Όμοιος όμοιο αει πελάζει

Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση και θα νοιώσετε πολύ άνετα. Θα πρέπει και οι δύο όμως να κάνετε υποχωρήσεις γιατί μερικές φορές τα όμοια απωθούνται. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και να εκδηλώνεστε με πιο πολύ θέρμη.

Αιγόκερος – Υδροχόος
Αέρας αλλαγής

Θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή γιατί είστε τελείως αντίθετοι χαρακτήρες. Εκείνος ζητά την αλλαγή και τις νέες ιδέες , εσείς αγαπάτε την σταθερότητα και το κατεστημένο. Καλό είναι να βγαίνετε μαζί και να
μοιράζεστε τις γνωριμίες σας. Μην εντυπωσιάζεστε, αλλά οι Υδροχόοι έχουν σπουδαίο κοινωνικό κύκλο.

Αιγόκερος – Ιχθύς
Ο απροστατευτος

Μια σχέση ρομαντική, γεμάτη αγάπη και ζεστασιά. Ο Ιχθύς βάζει τα συναισθήματα και εσείς τη λογική. Ταιριαστό ζευγάρι , γιατί ο ένας αποτελεί συμπλήρωμα στην ψυχολογία του άλλου.
Προσπαθήστε τουλάχιστον εσείς να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματά σας και θα κάνουν το ίδιο και εκείνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόος – Κριός
Το μοιραίο πάθος

Μια τέτοια σχέση θα σας φανεί περισσότερο σαν φυλακή. Ο Κριός είναι εγωκεντρικός και δύσκολα εκτιμά
την προσφορά των άλλων. Εσείς είστε ανθρωπιστής και έχετε ιδανικά. Ο μόνος τρόπος, για να διατηρήσετε
μια τέλεια σχέση είναι να διατηρήσετε την ανεξαρτησία και τις φιλοδοξίες σας.

Υδροχόος – Ταύρος
Βαζω το δακτυλο στην μπριζα

Ο συντηρητισμός του Ταύρου συγκρούεται με τον αντικομφορμισμό και τις επαναστατικές σας ιδέες. Έχετε ανάγκη όμως τη σταθερότητα και τις πρακτικές του ιδέες. Αφιερώστε του περισσότερο χρόνο, δείξτε του την αγάπη σας και μην τον κριτικάρετε. Οι ιδιαίτερες στιγμές σας και η εκτίμηση του θα σας αποζημιώσουν.

Υδροχόος – Δίδυμοι
Τα αερικά

Μεγάλη επικοινωνία και ελευθερία χαρακτηρίζουν την σχέση σας με έναν Δίδυμο. Υπάρχει φυσική αρμονία και κατανόηση, επίσης αγάπη για κάθε τι καινούριο ή μυστηριώδες. Εσείς οι δύο θα μπορούσατε να έχετε περισσότερο μια ελεύθερη σχέση παρά έναν σοβαρό δεσμό. Δεν σας αρέσουν οι δεσμεύσεις.

Υδροχόος – Καρκίνος
Ο γκρινιαρης

Ο Καρκίνος ζητά από σας την σιγουριά και σας θέλει μόνο για τον εαυτό του. Η έλλειψη προγραμματισμού
σας τον φοβίζει και θα θελήσει να σας προστατεύσει. Υπάρχει ένα βασικό εμπόδιο βέβαια και αυτό είναι η αγάπη σας για αλλαγή και η αγάπη του για σταθερότητα. Μην τον κρίνετε αυστηρά.

Υδροχόος – Λέων
Η του υψους η του βαθους

Φαίνεσθαι το πιο ταιριαστό ζευγάρι, αν δεν υπήρχαν αυτοί οι καυγάδες και αυτή η σχέση αγάπης
μίσους μεταξύ σας. Ο Λέων ζητά προσωπική ελευθερία και είναι «λίγο» εγωιστής, ενώ εσείς πιστεύετε στην ελευθερία του ανθρώπου μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Υδροχόος – Παρθένος
Ο παπας τη ενοριας

Ο μοναχικός και ντροπαλός Παρθένος σας φαίνεται αρκετά αντικοινωνικός. Γενικά κρύβει μια αυστηρότητα  στο βλέμμα αλλά και μεγάλη ευαισθησία στο βάθος. Χρειάζεται τον αυθορμητισμό και την αισιοδοξία σας  και έχει ανάγκη από χαρά και διασκέδαση. Ανεχθείτε τις γκρίνιες και την κριτική του και κοινωνικοποιήστε τον.

Υδροχόος – Ζυγός
Τα παιδια των λουλουδιων

Η σχέση σας βασίζεται στην αγάπη, την κατανόηση και την φιλία. Υπάρχει αμοιβαία έλξη και
συνεργασία. Η δικαιοσύνη του Ζυγού σας χρειάζεται και σας γοητεύει. Μην σας προβληματίζουν οι
ανισορροπίες του ή η αναποφασιστικότητά του. Κάντε και σεις μερικές υποχωρήσεις!

Υδροχόος – Σκορπιός
Λαθος και παθος

Ή συμφωνείτε απόλυτα ή διαφωνείτε ριζικά. Δεν μπορείτε να δεχθείτε ότι μερικές φορές έχετε άδικο και δημιουργούνται συγκρούσεις. Για να συμφωνήσετε πρέπει να κάνετε τρομερές προσπάθειες. Εξηγείστε του πως έχετε απόλυτη ανάγκη από την ελευθερία σας. Το σεξ είναι αυθόρμητο αλλά δύσκολα θα ταιριάζατε.

Υδροχόος – Τοξότης
Φωτια φωτια

Σε έναν Τοξότη προσπαθήστε να μην ασκήσετε ποτέ κριτική γιατί θα σας μισήσει, και εσείς έχετε αυτή την τάση. Ένα τέτοιο ταίρι αν έχετε, πρέπει να του δείχνετε πάντα εμπιστοσύνη και ποτέ να μην του
πείτε ψέματα. Σε αυτό ταιριάζετε γιατί ούτε σε εσάς αρέσει το ψέμα.

Υδροχόος – Αιγόκερος
Ο κονσερβοποιημενος

Αν και ο συντηρητισμός του συγκρούεται με την αγάπη σας για αλλαγή, χρειάζεστε ο ένας τον άλλον.
Ο Αιγόκερος χρειάζεται τον αυθόρμητο ενθουσιασμό σας και τις ιδέες σας και εσείς την πρακτικότητα και τις συμβουλές του. Φοβάται τον πολύ κόσμο και τον ενοχλεί η αδιαφορία από μέρους σας.

Υδροχόος – Υδροχόος
Η καμηλα βλεπει την ξενη καμπουρα

Μια ιδιόρρυθμη σχέση, που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό για την ελευθερία του άλλου και σε
κοινές αντιλήψεις. Υπάρχει όμως κίνδυνος να βρίσκεστε συνεχώς σε απόσταση ο ένας από τον άλλο, για αυτό θα πρέπει να βρείτε κοινούς φίλους ή κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Θα νοιώσετε πολύ
όμορφα.

Υδροχόος – Ιχθύς
Ο καθυστερημενος

Μια σχέση που απαιτεί μερικές θυσίες από μέρους σας. Ο Ιχθύς θα σας ενθουσιάσει με τον αλτρουισμό
και τα ιδανικά του, έχει όμως ανάγκη από λίγο ρομαντισμό και
συναίσθημα. Να είστε πιο εκδηλωτικοί και του δείχνετε το ενδιαφέρον σας. Αξίζει τον κόπο.

ΙΧΘΥΣ – ΚΡΙΟΣ

«ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ»:

Διψασμένοι για έρωτα και οι δυο. Ένας Κριός μπορεί να θελήσει να απομακρυνθεί από έναν Ιχθύ
αν δει ότι αποζητά από εκείνον να είναι το δεκανίκι του. Θέλει ο Ιχθύς που είναι δίπλα του να
μπορεί να στέκεται στα πόδια του και να είναι δυνατός. Οι Ιχθείς μπροστά στους Κριούς είναι πολύ
ευάλωτοι.

ΙΧΘΥΣ – ΤΑΥΡΟΣ

«ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ»:

Μια σχέση με πολλές προοπτικές. Ισορροπούν με έναν μοναδικό τρόπο. Ο Ιχθύς μπορεί να κουμαντάρει τον Ταύρο και αντίστοιχα το ίδιο ο Ιχθύς τον Ταύρο. Μια σχέση με πολύ ρομαντισμό και αγάπη που έχει αρκετά θετικά στοιχεία αν μείνουν απ'έξω οι φοβίες του Ιχθύ και η κτητικότητα του Ταύρου.

ΙΧΘΥΣ – ΔΙΔΥΜΟΣ

«ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ»:

Αυτά τα δυο ζώδια ερωτεύονται κατ’ ουσία ο ένας το πνεύμα του άλλου. Κάνουν ενώνονται κατά βάση  εγκεφαλικά και αποτελούν περισσότερο δυο καλούς φίλους παρά εραστές. Το είδος του σεξ που τους
ταιριάζει είναι το τηλεφωνικό καθώς εξάπτει την φαντασία τους.

ΙΧΘΥΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ»:

Ενας έρωτας με έντονο το συναίσθημα του μελανχολικού πάθους. Η καθημερινότητά
τους μια μόνιμη κατάσταση του στυλ «ανεβαίνω σκαλοπάτια ανεβαίνω ανηφοριές».  Ταινία που περιγράφει τη ζωή αυτού του ζεύγους το «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», αλλά στην περίπτωσή τους μπορεί να φτάσουν στο σημείο να κάνουν έρωτα με μάτια ανοιχτά, λόγω της απρόσμενης σεξουαλικότητας που μπορεί να δείξουν στο κρεβάτι.

ΙΧΘΥΣ – ΛΕΩΝ

«ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝ’ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»:

Ο Ιχθύς εκνευρίζεται και του αρέσει να τσιγκλά το δυνατό Λιοντάρι, ώσπου ανακαλύπτει πως
τελικά η πλάτη του αρχίζει να βαραίνει καθώς ο  βασιλιάς της ζούγκλας τον έχει καβαλήσει. Μέχρι να δεχτεί την ήττα του, αν ανακαλύψει ότι το Λιοντάρι δεν συγκινείτε πληγώνεται ανεπανόρθωτα.

ΙΧΘΥΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ»:

Ο Παρθένος γνωρίζοντας τα εκλεπτισμένα γούστα του Ιχθύ και ειδικά στον ερωτικό τομέα μοιάζει με
ένα περίεργο παιδί που θέλει να γνωρίσει τον Ιχθύ μόνο και μόνο από περιέργεια. Εν τέλει ο Παρθένος υποτάσσεται.


ΙΧΘΥΣ – ΖΥΓΟΣ

«ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ»:

Σχέση αγώνας δρόμου που βάζει ο ένας τρικλοποδιές στον άλλον. Τους χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα
και η ανισορροπία. Είναι προτεινόμενο για αυτούς να κάνουν έρωτα παρά να μιλάνε, αλλιώς είναι πιθανό σε περίπτωση που προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν να έρθουν σε σύγκρουση.


ΙΧΘΥΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΤΕΙΛΟΡ – ΜΑΡΛΟΝ ΜΠΡΑΝΤΟ»:

Σε αυτήν την σχέση υπάρχει έντονη κτητικότητα και πολλά «ιπτάμενα τασάκια». Πολλά λάθη, πάθη και εξομολογήσεις, απομακρύνσεις και πάλι απο την αρχή.


ΙΧΘΥΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

«ΣΕΞΥ ΚΑΙ ΜΠΟΕΜ»:

Και από τις δυο πλευρές υπάρχει επιθυμία για αναζήτηση πολλών ερωτικών συντρόφων. Αλλά δεν θα
προκύψουν προβλήματα από τον τρόπο ζωής τους, καθώς ο Ιχθύς είναι πιο ευέλικτος και από τα
αιλουροειδή και πιο προσαρμόσιμος και από τον χαμαιλέοντα.

Ιχθύς – Αιγόκερος
Χρειάζεστε ο ένας τον άλλο.

Ο Αιγόκερος χρειάζεται τον έπαινο και την συμπαράστασή σας και εσείς την σιγουριά και την
υπομονή του. Θα εκτιμήσει ότι και αν του δηλώσετε. Δεν είναι ρομαντικός αλλά δείχνει την αγάπη του με τα έργα.

Ιχθύς – Υδροχόος
«Έψαχνα να βρω τον μπελά μου και τελικά τον βρήκα»

Οι Υδροχόοι είναι το ίδιο ανεξηγήτοι με σας αλλά το δείχνουν με ένα διαφορετικό τρόπο. Σεξουαλικά
ταιριάζετε αλλά δεν καίγονται στις ίδιες θερμοκρασίες με σας. Βέβαια μην απογοητεύεστε
γιατί μπορεί να μείνει μια καλή φιλία!

Ιχθύς – Ιχθύς
Πλυμυρρήσαμε

Έχει αποδειχθεί πως οι σχέσεις ανάμεσα σε δύο τέτοια άτομα μπορεί να αντέξουν στο πέρασμα των
χρόνων και σε όλες τις συνθήκες. Στο κρεβάτι θα ζήσετε στιγμές υπέροχες, αλλά και
μεγάλες κρίσεις. Αν τσακωθείτε θα στολίζετε ο ένας με τον άλλον με κοσμητικά επίθετα. LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου