SUPER SPOR FM

TAXIDOEFKERIES

lpg

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

lush

lush

BIONIC ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

ΔΗΜΟΣ ΜΙΤΙΔΗΣ - Ο MR TAXIDOEFKERIES ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ SHOWTIME ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ

Καλοκαίρι, θα πει, Κύπρος, θάλασσα, ελληνικά νησιά, αεροπλάνο, κρουαζιέρες στο Αιγαίο και όχι μόνο....

Οι Κύπριοι ήδη από τώρα έχουν υποβάλει την καλοκαιρινή τους άδεια και ψάχνουν μέσα από τις Taxidoefkeries τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες επιλογές για το που μπορούν να κάνουν φέτος τις πιο συναρπαστηκές, έντονες αλλά ακόμα και φθηνές διακοπές. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τις TAXIDOEFKERIES....

Ο Mr Taxidoefkeries, ο άνθρωπος που ίδρυσε το πιο γνήσιο site της Κύπρου σε ότι αφορά τα ταξίδια, τα αεροπορικά εισιτήρια αλλά και κρατήσεις ξενοδοχείων στο νησί μας αλλά και στο εξωτερικό, Δήμος Μιτίδης ανοίγει την καρδιά του στο ShowTime-cy και μιλάει για όλα....Καλοκαίρι 2017: Πως βλέπεις την κινητικότητα των Κύπριων για τις φετινές διακοπές τους...

Ευτυχώς οι Κύπριοι δεν περιμένουν μόνο τις καλοκαιρινές διακοπές για να ταξιδέψουν. Φυσικά η κίνηση το καλοκαίρι είναι αυξημένη, αλλά με τις τιμές μας, δώσαμε την ευκαιρία στον κόσμο να ταξιδεύει ολόχρονα.

Υπάρχει ζήτηση στην αγορά ή είναι μερικώς πεσμένη... ?

Η ζήτηση είναι αυξημένη σε σχέση με πέρσι, τουλάχιστον όσον αφορά την εταιρία μας. Έχουμε δώσει περισσότερες επιλογές και αυτή την στιγμή έχουμε σχεδόν 1000 προτάσεις για διακοπές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ

Τι ζητάει ο Κύπριος. Να κάνει διακοπές στο νησί κάπου παραλιακά ή προτιμούν εξωτερικό?

Οι περισσότεροι πελάτες μας ζητάνε Ελλάδα που ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ο τοπ προορισμός για τους Κύπριους. Οι περισσότεροι πάνε στα Ελληνικά νησιά ή στην Χαλκιδική.

Ποια είναι η καλύτερη προσφορά για έναν Κύπριο είτε οικογενειάρχη είτε κάποιο ζευγάρι. Κύπρο ή εξωτερικό....

Χωρίς να θέλω να μειώσω τον εσωτερικό τουρισμό, υπάρχουν προσφορές στο εξωτερικό που συμφέρουν στον κόσμο. Για παράδειγμα, μπορούν να πάνε στην Χαλκιδική, ή στην Κρήτη, σε πακέτο all inclusive κάτω από 1000 ευρώ για 1 βδομάδα, 1 οικογένεια με τους γονείς και 2 παιδιά. Ένα ζευγάρι, μπορεί να πάει διακοπές για παράδειγμα στην Σκιάθο ή την Κεφαλονιά με 550 – 600 ευρώ και οι 2. Καλές προσφορές υπάρχουν και στις κρουαζιέρες, που περιλαμβάνουν φαγητά και ποτά, άρα τα έξοδα του κόσμου θα είναι λιγότερα.

Ποιες είναι συνήθως οι απαιτήσεις στις διακοπές τους ? Ξενοδοχείο? Apartment και ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές...

Αν είναι οικογένεια προτιμούν apartments, ενώ αν είναι ζευγάρι προτιμούν ξενοδοχεία. Οι καλύτερες προσφορές είναι στην Κρήτη, Ρόδο, Χαλκιδική, Σκιάθο. Κεφαλονιά, Σάμο, Κω και Βάρνα στην Βουλγαρία.

Ως διευθυντής του νούμερο ένα site ταξιδιών της Κύπρου, του Taxidoefkeries ποια είναι η πιο χαμηλή επιλογή να κάνεις φέτος το καλοκαίρι διακοπές....

Αυτό εξαρτάται από την διάρκεια των διακοπών, την κατηγορία του καταλύματος που θα μείνουν, και πότε θα γίνει η κράτηση. Όσον το γρηγορότερο κλείσουν τόσο λιγότερα θα πληρώσουν. Φυσικά στα 6 χρόνια λειτουργίας μας, ο κόσμος έχει μάθει ‘το παιγνίδι’ και κλείνουν τις διακοπές τους γρήγορα. Για να καταλάβετε τι εννοώ τώρα αρχίσαμε και πουλάμε Χριστούγεννα...

Που σε βρίσκει το κυπριακό κοινό μετά τις νέες επεκτάσεις που ετοιμάζεις....

Τα κεντρικά μας γραφεία είναι στην Λευκωσία, ανοίξαμε τώρα νέο γραφείο στα Λατσιά που ειδικεύεται στα ταξίδια του Μέλητος, τα μακρινά, τις κρουαζιέρες και τα θεματικά πάρκα, και αρχές Ιουνίου, ανοίγουμε το ΤΑΞΙΔΟΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΛΛΑΣ που θα είναι στο Περιστέρι. Ελπίζουμε και οι Ελλαδίτες να κατανοήσουν πως λειτουργούμε και να απολαύσουν και αυτοί διακοπές ολόχρονα, οικονομικά αλλά πάντοτε με την σοβαρότητα, εξυπηρέτηση και ποιότητα που προσφέρουμε στην Κύπρο εδώ και 6 χρόνια.
ΥΓ: Κάντε άμεσα LIKE στη σελίδα του ShowTime-cy ΕΔΩ και σε συνεργασία με τις Taxidoefkeries ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ, Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1200 ΕΥΡΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου