SUPER SPOR FM

TAXIDOEFKERIES

lpg

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

bionic

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΧΕΙΣ... ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΤΣΙΝΟΧΩΡΚΑ

Γράμμα που κυκλοφόρησε στην ιστοσελίδα www.zafeirenia.com τα “χώνει” στην Κυπριακή Κυβέρνηση! 

Διαβάστε το καυστικό γράμμα πιο κάτω:
Αγαπητη Κυπριακη Κυβερνηση,
Σας χαιρετώ από το όμορφο Κάτερκο!

Που λαλείς κάθισα (πας το σκαμπό) και σκέφτηκα ότι πάντα τα άτομα δακάτω υποτιμούν τα. Εν χώρκατοι, αγράμματοι, κιλίντζιροι λένε..! Ξέρεις το κύριε Πρόεδρε και κυρίοι υπουργοί οτι σε σερβίρουν γκαρσόνια με πτυχία και μάστερ;;
Anyways, έχω να σας κάμω μία πρόταση. Να βαώσουμε την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά… Να κάτσουμε να πνάσουμε.. Αφού ξέρετε η Κύπρος ζει που τον τουρισμό αλλά τα παιδιά που εργάζονται στον τουριστικό τομέα είναι τα πιο χαμηλόμισθα! Βέβαια τα λεφτά, δηλαδή τα έσοδα του τουρισμού, πληρώνουν εσάς, τους κυβερνητικούς, δημοσίους υπαλλήλους και κάτι άλλα παιδιά του υπουργείου 2,000 – 3,000 και 4,000-5,000 τον καθένα..
ΑΡΑ ήντα να δουλευκω εγώ τζαι οι παρέες μου – να μαυρολαωνούμαστεν κάθε καλοκαίρι για να σας πληρώνουμεν τους αστρονομικούς μισθούς σας;; Γιατί να πω της θειας να πάει καθαρίστρια με 700 ευρώ τζαι να καθαρίζει τες ξιμαρισιές της κάθε ράτσας;; Γιατί να έρκουντε οι high class της πολης τζαι να μας υποτιμούν παντές τζαι εν εφκάλαμε το δημοτικό;

Το λοιπόν άκου (διάβασε) το plan! Βαώνουμεν τα ουλα τζαι καχούμαστε τζαι λιαζούμαστε πας το Nissi Beach. Τους τουρίστες άφηστους… Κάμουν self-service! Ήνταμπου να πάθουν αν στρώνουν το κρεβάτι τους για 1 εβδομάδα;; Ή αν χτυπήσουν μόνοι τους το φραπέ τους; Absolutely Nothing!
Εμείς δακάστα Κοτσινοχώρκα εν θα πεινάσουμε κοπέλια μεν έχετε έννοια! Εννά φυτεύκουμε πατάτες, κολοκάσι, φράουλες να τρώμεν! Εσείς ήνταμπου να κάμετε;;;
*Αν είναι αφού εννα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας γιατί εγώ εννά είμαι fig tree bay ή στο περβολούι, πέψετε κανένα που τούτους τους δημοσίους υπαλλήλους που έφκικεν τζαι ελάλε ότι βαρκέται που εν έχει κάτι να κάμει.. Εννά ποσκολιστεί καλά ο παρέας δακάτω… (διω του 3 ώρες να αντέξει!)
** Πέψε επίσης που τουτές τες high – κλε, τες στραωμούτσουνες που λαλούν ότι είμαι χώρκατη να χαμογελούν και να είναι ευγενικές με τους τουρίστες και να σου πω εγώ μετά ΕΑΝ θα θεωρείται η Κύπρος φιλόξενος λαός!!!
PLAN 1.2 Σκέφτομαι να κουρτίσω και τα παιδιά στην Πάφο. Και τζίνους περιπέζετε τους ότι εν χώρκατοι.. Εν τζαι θέλουν και πολύ μετά το σκάνδαλο με το Βέργα. Εννα κουρτιστούν απευθείας οι πελλοι μου! Τα φιλιά μου στην πέτρα του Ρωμιού. χχχ
PLAN 1.3 Επίδομα τουρισμού γιατί εν φκάλετε δηλαδή;; Όπου τη μ****κια ψηφίζετε την μες τη βουλή (πχ ασυλία σε βουλευτές τζαι κάτι καλό για μας ΝΟ α;;;)
Αυτά, προς το παρόν… Α τζαι νακκον μουσι με τo εφαπαξ των βουλευτών ρε παιδιά. Δημοσιοποιείτε τα θέμας.. 3,305 ο καθένας… Στις επόμενες εκλογές εννά βάλω και εγώ υποψηφιότητα!
ΥΣ. Εσείς κύριοι υπουργοί, κύριοι βουλετές θα σας άρεσε εάν τα παιδιά σας που με τόσο κόπο (παίζεται) μεγαλώσατε και σπουδάσετε τα βλέπατε να δουλευουν γκαρσόνια, καμαριέρες, πωλήτριες;; Just saying… Και για να μην παρεξηγηθώ η δουλειά δεν ειναι ντροπή.. Ντροπή είναι αυτό που καταντήσατε την Κύπρο μας!
Με αγάπη,

Κοκκινοχώρια…
χχχχ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου