SUPER SPOR FM

TAXIDOEFKERIES

lpg

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

lush

lush

BIONIC ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

ΑΝΤΡΟΣ ΡΟΔΟΘΕΟΥ - ΤΟ... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ & Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ....

Eπαγγελματικών προδιαγραφών και άριστα προμελετημένο ήταν το δολοφονικό κτύπημα που έγινε προχθές βράδυ στην περιοχή του χωριού Γεράσα στη Λεμεσό, με θύμα τον 61χρονο Άνδρο Ροδοθέου από τη Λευκωσία, γεγονός το οποίο δυσκολεύει για μια ακόμα φορά τις διωκτικές Αρχές. 

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύκτας και κυρίως στον ανταγωνισμό που υπάρχει σε επαγγελματικές δραστηριότητες αναζητά τα κίνητρα η Αστυνομία, η οποία εκφράζει έντονες ανησυχίες για τον κίνδυνο να ξεσπάσει νέος κύκλος αίματος. Οι ανακριτές εκτιμούν ότι τα κίνητρα των εγκληματικών στοιχείων βρίσκονται σε επαγγελματικές δραστηριότητες, οι οποίες προκαλούν γερές κόντρες για τα μεγάλα και εύκολα κέρδη.   Mε βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι ανακριτές δεν φαίνεται να κατέχουν σημαντικά στοιχεία ώστε να καταλήξουν σε κάποια σαφή συμπεράσματα, γεγονός που κάνει αρκετά δύσκολο το ανακριτικό έργο και την κατεύθυνση των ερευνών για εξιχνίαση του στυγερού αυτού εγκλήματος.   
H Αστυνομία εμφανίζεται ουσιαστικά με δεμένα τα χέρια κι αυτό επειδή, πέραν από κάποια τεκμήρια που περισυνέλεξε από τη σκηνή, δεν έχει στη διάθεση της καμιά ουσιαστική μαρτυρία ή άλλη ένδειξη για την ταυτότητα των δραστών.   Οι δράστες ήταν πολύ καλά μελετημένοι, αφού στην περιοχή όπου κινήθηκαν τόσο πριν όσο και μετά τη διάπραξη του φόνου δεν άφησαν πίσω τους σημαντικά τεκμήρια. Αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι δεν εντοπίσθηκαν μέσα από τις πολύωρες έρευνες της Αστυνομίας ούτε καν οι κάλυκες σφαιρών διαμετρήματος 7.62 του αυτόματου όπλου τύπου καλάσνικοφ με το οποίο ο εκτελεστής πυροβόλησε τον Ροδοθέου.        
 Το φονικό καρτέρι στο θύμα στήθηκε γύρω στις 9.00 προχθές βράδυ σε εξοχική κατοικία η οποία βρίσκεται σε απόμερη περιοχή κοντά στην όχθη του ποταμού Γαρύλλη που διέρχεται του χωριού Γεράσα. O δράστης (ή δράστες) πιθανολογείται ότι παρακολουθούσε το στόχο του μερικές μέρες πριν την διάπραξη του εγκλήματος, γνωρίζοντας με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις και τις συνήθειες του θύματος.   O Άνδρος Ροδοθέου, ο οποίος διαχειριζόταν σωματείο τόμπολας και πρακτορεία στοιχημάτων, είχε μεταβεί γύρω στις 6.00 το απόγευμα στην εξοχική κατοικία επιστήθιου φιλικού προσώπου και κουμπάρου του στη Γεράσα. Στην κατοικία βρίσκονταν ακόμη δυο φιλικά τους πρόσωπα και συνέτρωγαν, χωρίς προφανώς να υποψιαστούν τι θα μπορούσε να τους περιμένει λίγες ώρες αργότερα.   
O δράστης όμως είχε στηθεί στο πόστο του ακριβώς απέναντι από την εξοχική κατοικία, περίμενε την κατάλληλη στιγμή και δεν τους άφησε κανένα περιθώριο.   Mόλις το θύμα σηκώθηκε από το καθιστικό-τραπεζαρία για να πάρει το πιάτο του στην κουζίνα, να βάλει τον καφέ του και έναν μπακλαβά, ο ψυχρός εκτελεστής που καραδοκούσε σε κοντινή απόσταση 50 περίπου μέτρων και σε σημείο απέναντι από την κατοικία μέσα στη δασώδη και πυκνή βλάστηση της περιοχής, έριξε εναντίον του αρχικά έναν πυροβολισμό ο οποίος αφού διαπέρασε τις γυάλινες συρόμενες πόρτες της κατοικίας, έπληξε τον 61χρονο στην κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. 
Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι φίλοι του, πέφτοντας νεκρός στο δάπεδο της κατοικίας αναφώνησε «Α Παναγία μου».    Στη συνέχεια ο δράστης αφού έριξε μεγάλο αριθμό πυροβολισμών κατά ριπάς και άδειασε τη σφαιροθήκη του πυροβόλου αυτόματου όπλου που κρατούσε στα χέρια του, προφανώς για εκφοβισμό των υπολοίπων που ήταν στην κατοικία και εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι εγκατέλειψε τη σκηνή.    Ο τρόπος μετάβασης και διαφυγής του δράστη ή των δραστών αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης από πλευράς διωκτικών Αρχών. Ωστόσο, εκτιμάται ότι ο δολοφόνος μετά τη διάπραξη του εγκλήματος επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που τον ανέμενε συνεργός του σε μικρή απόσταση.  philenews LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου