lush

SUPER SPOR FM

TAXIDOEFKERIES

lush

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ

CARS

lush

lush

BIONIC

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

ΘΛΙΨΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ - ΚΑΛΟ "ΤΑΞΙΔΙ" ΤΖΙΝΑ...

Όταν ένας αξιόλογος άνθρωπος φεύγει από την ζωή, συνηθίζεται να εκφωνείται επικήδειος λόγος σχετικά με τη ζωή, τη δράση και την προσφορά τον αποδημήσαντος. 

Και τούτο επιβάλλεται να γίνεται γιατί η αρετή, η τιμιότητα και η προσφορά στον συνάνθρωπο πρέπει να βραβεύονται, όχι μόνο που τα σπάνια τούτα χαρίσματα κοσμούν ελάχιστούς συνανθρώπους μας σήμερα, αλλά κατά κύριο λόγο η ίδια η ζωή έδειξε πως όπου βραβεύονται τούτες οι αξίες, εκεί υπάρχουν και άριστοι άνθρωποι.  Και επειδή η αγαπημένη μας Τζίνα ήταν ένα αξιόλογο και ξεχωριστό άτομο που είχα τη μεγάλη τιμή να την γνωρίσω, ανέλαβα τη μεγάλη ευθύνη να συνθέσω δυο λόγια αντάξια της μεγαλοσύνης της, παρά τις δυσκολίες των ωρών και την ένδεια που αντιλαμβάνομαι ότι με διακρίνει στους λόγους.  
Η Τζίνα γεννήθηκε πριν από 49 χρόνια στη Λεμεσό, μέσα σε μια οικογένεια με σταθερές και ξεκάθαρες ελληνοχριστιανικές αρχές, γεγονός που τη βοήθησε να διαπλάσει ένα χαρακτήρα έντιμο, ηθικό, γεμάτο διάθεση για προσφορά, φιλόξενο, αλτρουιστή, γεμάτο καλοσύνη, αξιοπρέπεια, αγωνιστικότητα και ντομπροσύνη.  
Ο Θεός της χάρισε τρία αξιολάτρευτα παιδιά, την Κούλια, τον Γιάννο και τον Χρίστο, που, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο γιος της Γιάννος «η αγαπημένη τούς μητέρα στάθηκε και ως μάνα και ως πατέρας δίπλα τούς». Αξιοπρεπής και ακούραστη μαχήτρια, προσπαθούσε να τούς εξασφαλίσει όλα εκείνα τα αγαθά πού τα σύγχρονα παιδιά απολαμβάνουν, μη παραλείποντας ταυτόχρονα να τους μεταλαμπαδεύει τις αρετές της ξεχωριστής της προσωπικότητας. Αυτές τις αρετές, Κούλια, Γιάννο και Χρίστο, να κρατήσετε και να καλλιεργήσετε, αν θέλετε να εκτιμάτε από όποιον σας γνωρίζει, η αγαπημένη σας μητέρα.  Συναγωνίστρια Τζίνα,, το Κίνημα Αλληλεγγύη και ιδιαίτερα η Γυναικεία Οργάνωση τον Κινήματος της οποίας προήδρευσες, έχασαν μια αξιόλογη και προικισμένη με ηγετικές ικανότητες συνεργάτιδα. Το κενό παν αφήνεις με τον αδόκητο θάνατο σου, είναι δυσαναπλήρωτο.
 Σε προπέμπουμε σήμερα με σεβασμό και συγκίνηση στην τελευταία σου κατοικία με τις προσευχές μας, αλλά και με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε ως Κίνημα το δικό μας και δικό σου αγώνα για:  – να επικρατήσει στη μικρή μας πατρίδα κοινωνική δικαιοσύνη, – να βοηθήσουμε στη διαλεύκανση όλων των οικονομικών ατασθαλιών πού κηλίδωσαν τη δημόσια ζωή της Κύπρου, – να συμβάλουμε με τις προτάσεις μας στην ανάπτυξη της οικονομικής ζωής τον τόπου μας, με κύριο γνώμονα τη μείωση της ανεργίας, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους βίας, και – να αγωνιστούμε Τζίνα μου για εξεύρεση δίκαιης και λειτουργικής λύσης στο Εθνικό μας θέμα.  
Αείμνηστη Τζίνα, η επάρατη νόσος σε επισκέφτηκε πριν πέντε χρόνια και δεν σου άφησε περιθώρια για να την αποδιώξεις. Αγωνίστηκες με σθένος και αξιοπρέπεια μέχρι τέλους. Έφυγες πολύ νωρίς και άφησες στην οικογένειά σου, αλλά και σε όλους τους γνωστούς και φίλους ένα δυσαναπλήρωτο κενό.  Χάθηκες άδικα και αναπάντεχα, όμως δεν θα ξεχαστείς, γιατί το φως και η καλοσύνη που σκόρπισες με το σύντομο πέρασμά σου από τον προσωρινό αυτό κόσμο, δεν Θα σβήσουν με το θάνατό σου.  Πάντα θα σε θυμόμαστε και πάντα θα σε αγαπούμε αγαπημένη μας Τζίνα. Αιωνία σου η μνήμη allilegii.cy ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου