BLACK FRIDAY

bionic

lush

lush

SUPER SPOR FM

TAXIDOEFKERIES

CAR FOR SALE

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

EUROVISION 2017: Ο ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΣ ΧΟΒΙΚ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Τον ψάχνουμε ένα μήνα τώρα αλλά φαίνεται πως το αγόρι μας είναι πολυάσχολο.  Πάει άλλωστε Eurovision και όπως όλοι ξέρουμε δεν υπάρχει πολύς χρόνος για social media και συνεντεύξεις....

Και πριν προλάβετε να μου πείτε, μα πως γίνεται, εδώ οι ίδιοι οι Minus One πέρσι μας είχαν δώσει τόσες συνεντεύξεις, εμείς απλά θα πούμε καλλιτέχνης από καλλιτέχνη διαφέρει.... 

Ο Χοβίκ λοιπόν έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στη City μιας και φέτος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision έχοντας δίπλα του τον πολυτάλαντο χορογράφο Χάρη Σάββα και εμείς την διαβάσαμε με προσοχή: 

Ισχύει ότι θα σου γράψει το τραγούδι ο Σουηδός συνθέτης που έγραψε το νικητήριο Euphoria αλλά και το περσινό δικό μας;

Ναι. Ισχύει ότι το τραγούδι θα το γράψει ο Thomas G:son. Άλλωστε το έχει ανακοινώσει και το ΡΙΚ. Ο Thomas πέρα απ’ το Euphoria, έγραψε και πέρυσι το τραγούδι τον Minus One, καθώς επίσης έχει πολλές συμμετοχές στο διαγωνισμό της Eurovision.

Δεν σε προβληματίζει το γεγονός πως η Κύπρος σπάνια έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στη Eurovision;

Τα τελευταία χρόνια η Κύπρος έχει κάνει πολύ καλές προσπάθειες και γι’ αυτό το λόγο περνούμε για δύο συνεχείς χρονιές σχετικά ευκολά στον τελικό! Πιστεύω ότι για ένα μικρό νησί όπως είναι η Κύπρος μας αυτό το γεγονός αποτελεί ήδη μια μικρή νίκη. Αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω εγώ φέτος είναι να συνεχίσω την καλή προσπάθεια των προηγούμενων συμμετοχών. Να περάσουμε, δηλαδή, στον τελικό και από κει και πέρα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό τη βραδιά του τελικού, για να πάρουμε μια καλή βαθμολογία.

Τι πρέπει να έχει τελικά ένα τραγούδι έτσι ώστε να ξεχωρίσει στην Eurovision;

Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια συνταγή, και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Κάθε χρονιά κερδίζουν διαφορετικού είδους τραγούδια. Αυτό που πιστεύω είναι πως το τραγούδι πρέπει να είναι στα μέτρα του τραγουδιστή. Επιτυχία είναι, καλλιτέχνης και τραγούδι να γίνουν ένα. Αυτό θα επιδιώξουμε και εμείς φέτος και είμαι βέβαιος πως θα το καταφέρουμε.

Πώς σου φάνηκαν οι Minus One πέρυσι;

Πέρυσι θεωρώ πως τα παιδιά δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό. Μου άρεσε απίστευτα η ενέργεια που έβγαλαν στη σκηνή. Τους συγχαίρω επειδή έκαναν σούπερ αισθητή την παρουσία μας στο διαγωνισμό.

Παρόλο που πήγαμε με ένα θεωρητικά καλό τραγούδι και με ψηλές προσδοκίες, εντούτοις το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενώμενο. Τι έφταιξε;

Για μένα οι Minus One τα πήγαν πολύ καλά. Είχαν ένα σούπερ τραγούδι, που το υποστήριξαν στο έπακρο και έκαναν τη συμμετοχή μας σε ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό αισθητή. Πέρασαν στον τελικό και αυτό είναι πολύ σημαντικό, δεδομένου του μεγάλου ανταγωνισμού. Μπορεί η θέση που πήραμε να μην ήταν η επιθυμητή, αλλά αυτό καμία φορά έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες που δεν είναι στο χέρι μας.

    Το budget είναι απλώς ένα εργαλείο. Εξαρτάται πως θα χρησιμοποιηθεί.

Με το budget που έχουμε ως Κύπρος, δεν είναι λίγο ουτοπικό να πιστεύουμε πως θα πάμε καλά;

Έχουμε δει να κερδίζουν τον διαγωνισμό λιτές συμμετοχές, ενώ επίσης έχουν βρεθεί και εξεζητημένες συμμετοχές σε χαμηλότερες θέσεις. Φυσικά, έχει συμβεί και το αντίθετο. Επομένως, το budget είναι απλώς ένα εργαλείο. Εξαρτάται πως θα χρησιμοποιηθεί. Δεν πιστεύω πως είναι ουτοπικό για καμία χώρα να πιστεύει πως μπορεί να τα πάει καλά!

Πότε θα ανακοινωθεί το κομμάτι και ποιο θα είναι το στυλ του;

Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για το στυλ του τραγουδιού. Κοντά στον Μάρτη θα ‘ναι το τραγούδι έτοιμο και θα μπορέσω να σας πω περαιτέρω λεπτομέρειες.

Θα κάνουμε τη διαφορά φέτος; Πόσο το πιστεύεις;

Γίνεται σκληρή δουλεία από όλη την ομάδα και είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα είναι πολύ αξιόλογο. Η ομάδα είναι πολύ έμπειρη και έχουμε ενέργεια για να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Εγώ σας διαβεβαιώ πως θα δουλέψω σκληρά για να βγάλω την Κύπρο μας ασπροπρόσωπη.

Υπάρχουν κάποιες χώρες που «φοβάσαι»; Που τις βλέπεις ίσως λίγο πιο ανταγωνιστικά;

Τον μόνο που βλέπω ανταγωνιστικά αυτή τη στιγμή είναι ο εαυτός μου, ως προς το να γίνομαι καλύτερος μέχρι τον Μάιο.

Είσαι διατεθειμένος να κάνεις συμμαχίες με άλλες χώρες κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού;

Εγώ δεν τους βλέπω ως συμμάχους και αντιπάλους. Η Eurovision είναι μια μεγάλη γιορτή. Έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα γίνουν οι επαφές που πρέπει να γίνουν.

Ποιο κομμάτι ξεχώρισες από αυτά που πήγαν μέχρι σήμερα στο διαγωνισμό;

Το επίπεδο ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο. Ως καλλιτέχνης βλέπω πολλές αξιόλογες συμμετοχές και πιο ολοκληρωμένες παρουσίες πλέον. Από τους πιο προσφάτους διαγωνισμούς σίγουρα ξεχωρίζω το Euphoria, και το Rise Like a Phoenix. Δίκαια και η θέση τους.ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου