bionic

lush

SUPER SPOR FM

TAXIDOEFKERIES

CAR FOR SALE

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ "ΜΑΧΗ" O ΛΟΥΚΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ

Είναι αγαπητός στην επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου και επιστρέφει βάζοντας υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Δερύνειας.... Την πρώτη "μάχη" ήδη την κέρδισε με την αξία του ο Λουκάς Πολυκάρπου αφού τα likes με το που το ανακοίνωσε φθάνουν μια ανάσα πριν τα χίλια - συνεχώς ανεβαίνουν - και όπως φαίνεται θα συνεχίσει την δυνατή πορεία που αρχίζει. 

Τι λέει ο ίδιος για την υποψηφιότητα του: Αγαπητέ/ή μου Συνδημότη/Συνδημότισσα,
Φίλες και Φίλοι,

Εδώ και πέντε χρόνια πιστεύω οτι υπηρετώ με συνέπεια, σοβαρότητα, ήθος και ζήλο το καθήκον μου ως Δημοτικός Σύμβουλος, μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας πλήρη επίγνωση των πράξεων μου, αποφάσισα όπως επαναδιεκδικήσω το "αξίωμα" του Δημοτικού Συμβούλου στον δήμο Δερύνειας όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, και τόσο πολύ αγαπώ.
Η σημασιολογική έννοια της λέξεως "αξίωμα" προσδιορίζει άλλωστε και το όλο νόημα του εκλέγειν και εκλέγεσθε σε μια δημοκρατική κοινωνία. Έτσι και εγώ, αποζητώ τη στήριξη σας για να με "αξιώσετε" να σας εκπροσωπώ, να μάχομαι προς όφελος σας, και να συνδράμω στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του δήμου μας.
Η αλήθεια είναι πως στον ακριτικό μας Δήμο τα πράγματα δεν ήσαν ποτέ εύκολα. Οι πρόσφατες εντατικές προσπάθειες του Προέδρου της Δημοκρατίας για την εξεύρεση συμφωνίας για λύση του Εθνικού μας προβλήματος δημιουργεί νέες ανάγκες, διλήμματα και προοπτικές στα οποία ο Δήμος μας πρέπει να εγκύψει με σοβαρότητα και πρόγραμμα για να καταφέρουμε η επόμενη μέρα της όποιας λύσης να διασφαλίζει μεταξύ άλλων την ειρηνική συμβίωση, ασφάλεια, πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία των πολιτών της.
Ταυτόχρονα, όλοι κατανοούμε πως οι παραγωγικές δυνατότητες της Δερύνειας μας έχουν μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, όπως το τουριστικό και αγροτικό προϊόν της. Είναι ακόμα πλέον γνωστόν πως οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης ταλαιπωρούν δημότες και σπιτικά, αλλά και η έλλειψη εισροής πόρων στον δήμο από την κεντρική αυτοδιοίκηση και την ΕΕ αποτελεί γεγονός που αποδυναμώνει την οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια της Δερύνειας. Η εκπόνησή ενός στρατηγικού σχεδίου που θα εγγυάται την αειφόρο και ορθολογιστική ανάπτυξη τους δήμου μας αποτελεί εκ των πραγμάτων αδήριτη ανάγκη.
Επιπρόσθετα, όλοι αντιλαμβανόμαστε τις υφιστάμενες κοινωνικές αλλά και οικονομικές ανισότητες μεταξύ επαρχιών αλλά και δήμων. Γι' αυτό, ένα μοντέλο χρηστής, βιώσιμης και μοντέρνας διαχείρισης των πόρων και των ανθρώπων της, τοποθετώντας έτσι τον Δήμο μας στο επίκεντρο των εξελίξεων και όχι τον παραγκωνισμό αυτού και των Δημοτών της όπως συνέβαινε για πολλά χρόνια, είναι ένα ζητήμα που πρέπει να μας απασχολήσει άμεσα. Το ερώτημα που τίθεται είναι: "Ποιοί θέλουμε να πάρουν τις αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το αύριο της Δερύνειας μας; Εμείς για Εμάς ή πάλιν Αυτοί για Εμάς;"
Για να αντιμετωπιστεί αυτό και να υπάρξει τοπική ανάπτυξη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους δημότες και τον δήμο μας, είναι σημαντικό τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης να μπορούν να συνεργάζονται και να διατηρούν υγιείς, τακτικές και στενές επαφές με την ανώτατη διοίκηση, αλλά και με τους υπόλοιπους δήμους. Φυσικά, συγχρόνως εξίσου σημαντικό είναι να υπάρχει άμεση και στενή επαφή, αλλά και σωστή συνεννόηση μεταξύ των δημοτών και των στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι πρέπει να βρίσκονται όσο είναι δυνατόν πιο κοντά στον δημότη, αλλά και να τους διακατέχει ειλικρινής θέληση για παροχή βοήθειας με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο.
Ταπεινά μπορώ να σας εγγυηθώ πως η απλότητα, η ανοικτόμυαλη στάση η οποία διατηρώ, αλλά και η ακεραιότητα του χαρακτήρα μου, μου δίνουν την ευκαιρία να μπορώ να διατηρώ υγιείς σχέσεις, αφενός μεν, με τους δικούς μας δημότες και, αφετέρου δε, με ανώτερα ηγετικά στελέχη του κράτους και άλλων δήμων. Αυτό είναι κάτι το αναγκαίο ούτως ώστε να κινούνται τα νήματα ως προς την εξυπηρέτηση των δημοτών και του δήμου μας.
Θέλω να πιστεύω πως οι συνδημότες μου έχουν ήδη αντιληφθεί μέσα από τις αρωγές μου, την αλτρουιστική μου στάση και το φιλανθρωπικό μου έργο πως αντιμετωπίζω την θέση αυτή ως λειτούργημα - η πλειοψηφία γνωρίζει τι εννοώ και τί πράττω. Επίσης μέλημα μου από την πρώτη μέρα εκλογής μου ήταν και είναι να αφουγκράζομαι και να εξυπηρετώ με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο τις ανάγκες, τους προβληματισμούς, και τις ιδέες του Δερυνειώτη, των Οργανωμένων Συνόλων, της Νεολαίας μας και άλλων Φορέων με έδρα τον Δήμο Δερύνειας.
Ως ο μοναδικός Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, κάτω των 35, που τόλμησε να αντιπαρατάξει τα θέλω και τις αληθινές ανάγκες του Δερυνειώτη του σήμερα, έναντι στις διάφορες ζυμώσεις του παλαιοκομματισμού και της νοοτροπίας του
"κρύψε να περάσουμεν" φρονώ πως η παρουσία νέων ανθρώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κρίνεται αναγκαία για να υπάρχει πολυφωνία, για να ακούγεται η αντίθετη αλλά και αλλιώτικη άποψη.

Η πανεπιστημιακή - ακαδημαϊκή μου κατάρτιση, μεταξύ άλλων, στον τομέα της διοίκησης, η προηγηθείσα πενταετής θητεία μου ως ο νεαρότερος δημοτικός σύμβουλος για τα κυπριακά δεδομένα, αλλά και το φιλανθρωπικό έργο το οποίο επιτελώ, με καθιστούν ένα άνθρωπο γεμάτο ζήλο, που απέκτησε νωρίς πολύτιμη εμπειρία η οποία θα αποτελέσει βάση για περαιτέρω εξέλιξη, με στόχο την αναζωπύρωση της ασίγαστης φλόγας που καίει μέσα μου για προσφορά στην κοινωνία και στον τόπο μου.
Σας καλώ λοιπόν να πορευθούμε μαζί, για ακόμη μια πενταετία, σε μία δύσβατη αλλά γεμάτη διάθεση για δουλειά και προσφορά στον συνδημότη μας πορεία. Η στήριξη σας θα καταστεί ανεκτίμητης αξίας γιατί είμαι αισιόδοξος πως μπορεί να συμβάλει στην διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για τους δημότες της Δερύνειας - για Εμάς. Με εκτίμηση Λούκας Π. Πολύκάρπου ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου