SUPER SPOR FM

TAXIDOEFKERIES

CAR FOR SALE

CAR FOR SALE

lpg

facebook showtime cy

bionic

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ - Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ - Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ

Συνεχίστηκε σήμερα από τις 9 το πρωί η ακροαματική διαδικασία για την παράβαση καθήκοντος του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων και της καθηγήτριας, υπεύθυνης για την Εστία, καθώς και για την ηθική αυτουργία σε παραβίαση καθήκοντος, για την οποία κατηγορείται ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σήμερα, εξετάστηκαν ο συγκάτοικος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ένας σπουδαστής που φοίτησε στην Γαλακτοκομική Σχολή, την ίδια περίοδο με τον 20χρονο, καθώς και η υπεύθυνη της εταιρείας, που είχε αναλάβει την φύλαξη της Σχολής.

Ο συγκάτοικος του Βαγγέλη Γιακουμάκη είπε, πως ο ίδιος δεν είχε αντιληφθεί περιστατικό βίας σε βάρος του 20χρονου και πως άλλοι σπουδαστές του είχαν πει, ότι τις ημέρες των εκλογών του Ιανουαρίου 2015, κάποιοι Κρητικοί δημιούργησαν δύο φορές πρόβλημα στον άτυχο νέο. 

Στις ερωτήσεις της Έδρας, αλλά και του συνηγόρου υπεράσπισης του διευθυντή, Αλέξη Κούγια, ο μάρτυρας είπε, πως ο Βαγγέλης ποτέ δεν του μίλησε για τον λόγο που άλλαξε δωμάτιο, τον Μάρτιο του 2014, ενώ όπως ανέφερε, ήταν κλειστός στον εαυτό του.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, ο ένας εκ των δύο συμφοιτών ανέφερε πως "ακουσα ότι είχαν δέσει τον Βαγγέλη σε μία καρέκλα όμως οι φήμες λένε ότι το ήθελε".  Ο ίδιος μάρτυρας υποστήριξε, πως άκουσαν ότι ένας απο την παρέα των "σκληρών Κρητικών" χρησιμοποίησε τον πατέρα του ο οποίος ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης, να πάρει τηλέφωνο για να μην τιμωρηθεί η παρέα των Κρητικών για ζημιές που είχε προκαλέσει στη σχολή.

Υπεύθυνη φύλαξης: Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα

Η υπεύθυνη της εταιρείας φύλαξης κατέθεσε στο Δικαστήριο, ότι υπήρχε ένα τετράδιο συμβάντων όπου οι φύλακες της κάθε βάρδιας έγραφαν ό,τι συμβαίνει στην Σχολή κάθε 24ωρο και ότι στη συνέχεια, το πρωί, λάμβαναν γνώση οι καθηγητές και ο διευθυντής. Μάλιστα, κατέθεσε πως στην αντίληψή της δεν είχε πέσει κάτι σε βάρος του σπουδαστή, αλλά ούτε και οι υπάλληλοί της είχαν αντιμετωπίσει ή αντιληφθεί κάποιο συμβάν.

Η μάρτυρας επίσης κατέθεσε, ότι τον Μάρτιο του 2014, ο διευθυντής της Σχολής την κάλεσε να συμμετέχει σε σύσκεψη, με αφορμή τις φήμες που υπήρχαν για προβλήματα που δημιουργούν κάποιοι Κρητικοί στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και της συνέστησε καλύτερη επιτήρηση και φύλαξη στο χώρο.
Σύμφωνα με το epirus-tv-news η υπεύθυνη ασφάλειας αναφέρθηκε και στην επικοινωνία της με την μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όταν εκείνη πήγε στη σχολή λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση του σπουδαστή. Οπως αποκάλυψε, την ρώτησε αν γνώριζε τα προβλήματα του Βαγγέλη το διάστημα λίγο πριν την αλλαγή δωματίου στην εστία, για να λάβει θετική απάντηση απο την μητέρα του, η οποία τότε είχε δώσει την ακόλουθη συμβουλή στο γιο της :"Είναι 20 ετών μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του να μην αποκοπεί απο τους Κρητικούς είναι πατριώτες".
Σε αυτή την αποστροφή επέμενε ιδιαίτερα ο συνήγορος του πρώην διεθυντή της Σχολής, Αλ.Κούγιας, προκειμένου να αποδείξει πως η Διεύθυνση και ενημέρωσε του γονείς και προχώρησε στη λήψη μέτρων αλλά και ο Βαγγέλης εξακολουθούσε να κάνει παρέα με τους Κρητικούς ακόμη και μετά την αλλαγή δωματίου .

Ο Αλέξης Κούγιας που επέμενε στην απουσία κατάθεσης απο αυτόπτη μάρτυρα, στράφηκε σήμερα κατά της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, υποστηρίζοντας πως διόγκωσαν την υπόθεση.
Κούγιας: Κανένας μάρτυρας δεν έχει καταθέσει συγκεκριμένο περιστατικό βίας - Αιχμές για Τσούκαλη και Νικολούλη
Ο συνήγορος του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις είπε, ότι από την μέχρι τώρα διερεύνηση της υπόθεσης, κανένας από τους μάρτυρες που έως τώρα έχουν εξεταστεί, δεν έχει καταθέσει συγκεκριμένο περιστατικό βίας σε βάρος του άτυχου Βαγγέλη, δηλαδή να το έχει δει και να το έχει περιγράψει.
Ο κ. Κούγιας άφησε αιχμές για τις δημόσιες τοποθετήσεις του ιδιωτικού αστυνομικού, σχετικά με την υπόθεση Γιακουμάκη και την σχέση του με μάρτυρα που κατέθεσε την πρώτη μέρα. Μάλιστα, ζήτησε από το Δικαστήριο να διερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παραπλάνησης μάρτυρος σε ψευδορκία.
Σε δηλώσεις ο ιδιωτικός ερευνητής και συνεργάτης του κ. Τσούκαλη, Φώντας Βρόσγος, εκανε λόγο για άθλιες συκοφαντίες, υπογραμμίζοντας πως δεν συνέβη τίποτα απο τα προαναφερθέντα. Ούτε τα έξοδα του ταξιδιού -από τη Βραζιλία- του μάρτυρα καλύφθηκαν, ούτε άλλους είδους συνομιλίες υπήρξαν. Μάλιστα μετέφερε την πρόθεση του κ. Τσούκαλη να γίνει άρση τηλεφωνικού του απορρήτου προς διακρίβωση των πάντων...newsit ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου