bionic

lush

SUPER SPOR FM

TAXIDOEFKERIES

CAR FOR SALE

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

"ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ"

Το ιστορικό ΟΧΙ που εκστόμισε ο Ιώαννης Μεταξάς στης 28 Οκτωβρίου 1940 στον Ιταλό πρεσβευτή αποτελεί για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές μεγάλη τιμή και θεωρούμε αυτή την ημέρα ως Ημέρα Εθνικής Υπερηφάνειας.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της 28 Οκτωβρίου του 1940 η τότε Ιταλική Κυβέρνηση απέστειλε στην Ελλάδα τελεσίγραφο, δια του Ιταλού Πρέσβη στην Αθήνα Εμανουέλε Γκράτσι, ο οποίος και το επέδωσε ιδιόχειρα στον Ιωάννη Μεταξά, στην οικία του δεύτερου, στην Κηφισιά, με το οποίο και απαιτούσε την ελεύθερη διέλευση του Ιταλικού στρατού από την Ελληνοαλβανική μεθόριο προκειμένου στη συνέχεια να καταλάβει κάποια στρατηγικά σημεία του Βασιλείου της Ελλάδος, (λιμένες, αεροδρόμια κλπ.), για ανάγκες ανεφοδιασμού και άλλων διευκολύνσεών του, στη μετέπειτα προώθησή του στην Αφρική.
Μετά την ανάγνωση του κειμένου ο Μεταξάς έστρεψε το βλέμμα του στον Ιταλό Πρέσβη και του απάντησε το ιστορικό ΌΧΙ, τονίζοντας έτσι την αρνητική σου στα ιταλικά αιτήματα.

Οι Ιταλοί, που νόμιζαν ότι θα έκαναν περίπατο στην Ελλάδα και μάλιστα κάποιες επιθέσεις της παρακολούθησε και οι ίδιος Μουσολίνι, κατατρωπόθηκαν από τους Έλληνες πολεμιστές που όχι μόνο δεν πτοήθηκαν αλλά βγήκαν και στην αντεπίθεση καταδιώκοντας τους Ιταλούς πέραν από τα σύνορα οδηγώντας μας στην απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου.

Αυτό που σημειώθηκε ήταν απίστευτο στα πολεμικά χρονικά. Ένας λαός που βρισκόταν στην άμυνα κατόρθωσε όχι μόνο να αμυνθεί, αλλά να βγει και στην επίθεση και η προέλαση του ένδοξου Ελληνικού Στρατού της τότε εποχής συνεχίστηκε μέχρι και τον Ιανουάριο του 1941. Τότε ήταν που μπήκαν στο παιγνίδι και οι Γερμανοί που αποφάσισαν να στηρίξουν τα Ιταλικά στρατεύματα για ανασύνταξη δυνάμεων, ενώ το έδαφος προετοίμαζαν για χάρην των Ιταλών και των Γερμανών και οι Βούλγαροι.

Την περίοδο εκείνη πεθαίνει μυστηριωδώς και ο Ιώαννης Μεταξάς από αμυγδαλές. Όπως αποκάλυψε ο Δρ. Θεόδουλος Πουλλής στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΛΑΜ με τίτλο: Τα εγκλήματα των Ιταλών, Γερμανών, Βουλγάρων κατά των Ελλήνων στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ο σκοτεινός ρόλος των Βρετανών, ο Ιωάννης Μεταξάς πέθανε μυστηριωδώς μετά από ένεση που του έκανε Βρετανός Ιατρός για μια ασθένεια που ακόμη και εκείνη την εποχή δεν προκαλούσε θανάτους.

Το έπος του 40 είναι μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη πώς όταν ο Έλληνας το επιθυμεί μπορεί να επιτύχει τα πάντα.

Ακολούθησαν εκατοντάδες βαρβαρότητες κατά των Ελλήνων. Βιασμοί, δολοφονίες αμάχων, αποκεφαλισμοί με πιο έντονες τις αποτρόπαιες πράξεις των Βουλγάρων στο Δοξάτο, των Ιταλών στην Λάρισα και των Γερμανών σε Καλάβρυτα και Δίστομο. Ήταν τέτοια τα εγκλήματα των τριών αυτών χωρών εναντίων του Ελληνισμού που σίγουρα δεν ξεχνιούνται και που ασφαλώς έπρεπε να μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς.

Παράλληλα, είχαμε και τον οικονομικό πόλεμο κατά της Ελλάδας όπου χιλιάδες Έλληνες πέθαναν από ασιτία (περίπου 200 χιλιάδες), αφού οι κατακτητές άρπαξαν τα τρόφιμα από αποθήκες και τα οικειοποιήθηκαν. Για να φτάσουμε 80 χρόνια μετά και να διαπιστώσουμε ότι οι πολιτικοί μας οδηγούν τον Ελληνισμό εκ νέου στην εξαθλίωση.

Είμαστε περήφανοι ως Έλληνες Εθνικιστές και ουδέποτε θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα εναντίον όλων αυτών που επιθυμούν διάλυση της Ελλάδας. Το Ελληνικό Έθνος είναι αθάνατο και παρά τις κακουχίες και παρά τους πολιτικούς που προδίδουν σε καθημερινή βάση το έθνος μας, εντούτοις εμείς θα είμαστε εκεί εμπόδιο στις οποιεσδήποτε βλέψεις τους. Θα λέμε ΌΧΙ σε κάθε προσπάθεια αφελληνισμού της Πατρίδας μας. Δεν θα δεχτούμε την δαιμονοποίηση εκείνων που συνεχίζουν να εκφέρουν εθνικό λόγο. Το λέμε και το ξεκαθαρίζουμε.

Ανδρέας Θεοφυλάκτου Δημοσιογράφος

Διευθυντής Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου