SUPER SPOR FM

TAXIDOEFKERIES

CAR FOR SALE

CAR FOR SALE

lpg

facebook showtime cy

bionic

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ... ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ


Πλησιάζουν οι γιορτές και η διάθεση μας ανεβαίνει... Όμως τα άστρα είναι άστρα και ο καθένας από μας πρέπει να.... προσέξει άλλος σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά του και άλλος με τα προσωπικά του... 

Γιατί; Γιατί τα Άστρα και τα Ζώδια πολλές φορές Μας φέρνουνε Εμπόδια... Το ShowTime-cy ζήτησε από την Δήμητρα Παπανικολοπούλου – Περκουλαράκη, PMAFA, Professional της Γενετικής Αστρολογίας να μας κάνει αναλυτικές προβλέψεις για Ολα τα Ζώδια τόσο στα... αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά μας... ΚΡΙΟΣ
Αισθηματικά: Ο Κριός, σαν ζώδιο παρορμητικό, πήρε το μάθημα του μέσα στο 2012 με αποτέλεσμα ο ιππότης με το άσπρο άλογο για τις γυναίκες να μην φτάσει ποτέ και οι άντρες να μην συναντήσουν την συνεσταλμένη γυναίκα. Την αγάπη που έψαχναν δεν την βρήκαν. Η εβδομάδα αυτή θα είναι καθοριστική για αυτούς, θα μπούνε σε μια μακροπρόθεσμη σχέση που μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στο γάμο. Θα ζήσουν μια ζωή σαν τα παραμύθια του Άντερσεν.
Επαγγελματικά: Συγκρούσεις θα αντιμετωπίσουν όσοι κρατάνε θέσεις εξουσίας. Αφόρητη πίεση θα νιώσουν, ειδικά όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο που σχετίζεται με την σταδιοδρομία και τους προσωπικούς στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ
Αισθηματικά: Ο ρομαντισμός, το πικάντικο σεξ και το πάθος το παιχνιδιάρικο είναι τα στοιχεία τα οποία θα μπορέσουν να κάνουν έναν παιχνιδιάρη ταύρο να μπει στην αρένα και να κερδίσει το κλειδί της ευτυχίας. Για όσους είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια αυτές οι νύχτες θα είναι νύχτες μαθήματος χορού. Νέοι έρωτες για τους ελεύθερους.
Επαγγελματικά: Οι γερο-λαδάδες του ζωδιακού αποφάσισαν να σπαταλήσουν τα χρήματα τους για να ζήσουν το όνειρο. Είναι μια περίοδος ευνοϊκή στον επαγγελματικό τομέα με καινούργιες προτάσεις, ειδικά για αυτούς που ασχολούνται με το εμπόριο ή όσοι είναι ιδιοκτήτες ακινήτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αισθηματικά: Το βασικό μάθημα των διδύμων είναι να παραδοθούν και να εμπιστευτούν αυτούς που έχουν γύρω τους. Θα πρέπει να κάνουν την προσευχή τους γιατί αυτό που έχουν δίπλα τους είναι ο φύλακας άγγελος τους. Σε όσους είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μια παλιά αγάπη, από το παρελθόν, αναστατώνει τη ζωή τους και τους κάνει να ξαναδούν από την αρχή τα πράγματα.
Επαγγελματικά: Είναι καιρός να βάλουν μπροστά τις μηχανές και να κάνουν νέα ανοίγματα στα επαγγελματικά τους, ειδικά όσοι ασχολούνται με κοσμήματα ή έχουν καταστήματα που έχουν σχέση με την εστίαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αισθηματικά: Οι φεγγαρόλουστοι του ζωδιακού στηρίζονται από το σύμπαν. Σώζονται από το χωρισμό όσοι έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Αν και ελκύονται από το μυστήριο της αγάπης και του πάθους παρ’ όλα αυτά βρίσκονται αντιμέτωποι με το συναίσθημα της επιλογής. Ας το εκμεταλλευτούν λοιπόν και ας αποφασίσουν σωστά.
Επαγγελματικά: Η ανησυχία που νιώθουν στα επαγγελματικά και οικονομικά τους είναι η για αυτούς η ποικιλία της ζωής τους. Ο ουρανός στον Κριό δίνει εύνοια και βελτίωση στις δεξιότητες εκείνων που ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά και τους υπολογιστές.

ΛΕΩΝ
Αισθηματικά: Για τους παντρεμένους που αντιμετώπισαν προβλήματα τεκνοποίησης το διάστημα αυτό είναι πολύ καλό για να ξεπεράσουν τα προβλήματα αυτά. Υπάρχει ένας δυνατός έρωτας στη ζωή τους που μπαίνει κατά το τέλος του χρόνου. Προβλήματα συναισθηματικά σοβαρά, που μπορούν να φτάσουν μέχρι το χωρισμό, αντιμετωπίζουν όσοι έχουν γεννηθεί μέσα στο τρίτο δεκαήμερο.
Επαγγελματικά: Σημαντική βελτίωση θα δουν αυτοί που επανεκτιμούν τις προσπάθειες τους, εκσυγχρονίζονται και διορθώνουν τη δημόσια εικόνα τους. Ευνοούνται πολύ όσοι ασχολούνται με δημόσιες σχέσεις και όσοι ανήκουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αισθηματικά: Έχουν σεξ απήλ, έχουν μπει σε μια σταδιακή μεταμόρφωση και όσοι έχουν μακροχρόνια σχέση παραμένουν σε αυτήν γιατί έχουν βρει μια αδελφή ψυχή για ανιδιοτελή συμπόνια. Όσοι είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο δημιουργούν μια νέα σχέση που θα τους οδηγήσει στη δημιουργία οικογένειας.
Επαγγελματικά: Ανοδική πορεία για τους παρθένους και επαγγελματικές νέες συμφωνίες είναι τα καλά που τους δίνει το τέλος αυτής της χρονιάς. Όσοι ασχολούνται με επενδύσεις και μεσιτικά θα αρχίσουν να πλουτίζουν. Άλλοι θα ωφεληθούν από κληρονομικά.

ΖΥΓΟΣ
Αισθηματικά: Πιθανά διαζύγια για όσους είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Ο ουρανός τους δημιουργεί ασφυκτικά προβλήματα συντροφικότητας (δεν μπορούν να μπουν σε σχέσεις) λόγω εγωισμού και πάθους.
Επαγγελματικά: Η επιχειρηματικότητα τους τους ανοίγει καινούργιους δρόμους. Ο Κρόνος που κινείται στο Σκορπιό θα κάνει μερικούς να προσέξουν τα οικονομικά τους και να γίνουν καλύτεροι διαχειριστές. Όσοι αντιμετωπίζουν εργασιακά προβλήματα ευνοούνται στην εξεύρεση εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθηματικά: Οι Σκορπιοί θα ζήσουν το όνειρο στο όνειρο. Είναι τρεις Σκορπιοί σε ένα (σαύρα, κόμπρα και αετός). Θα αντιμετωπίσουν προβλήματα διαζυγίου και περιουσιακών στοιχείων. Παρ’ όλες τις δυσκολίες τους όμως όσοι είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του Σκορπιού θα μπουν στην ωραιότερη περιπέτεια της ζωής τους που θα είναι ο έρωτας.
Επαγγελματικά: Οι χρεοφειλέτες θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους με την πώληση ακινήτου. Σταθεροποίηση επαγγελματική για όσους έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισθηματικά: Η νέα σελήνη που πραγματοποιήθηκε στον Τοξότη στις αρχές του μήνα του δίνει την αγάπη που του έλειπε. Τα ταξίδια θα τους χρειαστούν γιατί μέσω αυτών θα γνωρίσουν τον αληθινό έρωτα και θα πάψουν να νιώθουν παγιδευμένοι στον εαυτό τους. Ο Δίας τους δίνει το αγκυροβόλι της ευτυχίας.
Επαγγελματικά: Εργασιακά προβλήματα που αντιμετώπισαν τα λύνουν. Ξεκινούν από την αρχή βάζοντας νέες βάσεις. Οικονομική και επαγγελματική εύνοια μεγάλη για αυτούς που γεννήθηκαν το δεύτερο δεκαήμερο και ασχολούνται με την αγροτική ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθηματικά: Οι εκρήξεις θυμού και οι απαιτήσεις τους δεν είναι ότι καλύτερο. Τα πυροτεχνήματα του σεξ μπορεί να μετατραπούν σε εκρηκτικά επιχειρήματα. Οι Αιγόκεροι πρέπει να βάλουν την αίγλη στη ζωή τους και να απολαύσουν τα πειράγματα του συντρόφου τους για να αναζοπυρωθεί πάλι η σπίθα.
Επαγγελματικά: Οι Αιγόκεροι δεν είναι λιποτάκτες. Βάζουν ψηλά τον πήχυ και πετυχαίνουν. Τις μέρες αυτές αναδιοργανώνονται και ξαναμπαίνουν στην αρένα της μάχης για την δουλειά. Ευνοούνται οι συνεργασίες, βρίσκουν δουλειά σαν σύμβουλοι σε κατασκευαστικές εταιρείες ή παίρνουν προαγωγή. Μπορεί να έχουν καθυστερήσεις σε κάποια πράγματα όμως δεν βγαίνουν χαμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αισθηματικά: Η κτητικότητα και η ζήλια μπορεί να φέρει θαμμένα πράγματα του παρελθόντος στο παρόν. Δεν πρέπει να είναι μυστικοπαθείς αλλά περισσότερο ανοιχτοί. Όσων είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δεν διαλύεται μόνο ο γάμος τους αλλά παίρνουν και το μερίδιο του λέοντος από το σπίτι και ξυπνάει μέσα τους ο πολεμιστής. Οι γεννημένοι στα άλλα δύο δεκαήμερα μπαίνουν σε μια αγάπη, που μόλις τώρα αρχίζει, με ρομαντισμό και αμαρτίες.
Επαγγελματικά: Έτοιμοι για μεγάλα πρωταθλήματα. Ο Κρόνος, ο προσωπικός τους εκπαιδευτής, τους κάνει πιο προκλητικούς και σχεδιάζουν το επαγγελματικό τους μέλλον με ευθύνη. Κλείνουν επαγγελματικές συμφωνίες και κερδίζουν χρήματα. Τους σφυρίζει ο Κρόνος κλέφτικα και τους οδηγεί όλο και πιο πάνω. Ευνοούνται πολύ εκείνοι που ασχολούνται με τα μίντια, τις πωλήσεις και την ψηφιακή τεχνολογία.

ΙΧΘΥΣ
Αισθηματικά: Ένας κύκλος τελείωσε και ένας νέος ξεκινάει συναισθηματικά για τους Ιχθύς. Για όσους έχουν παράλληλες σχέσεις το παραμύθι τελειώνει και βγαίνουν πολλά στην επιφάνεια. Θα περάσουν περιπέτειες και απογοητεύσεις αλλά μέσα από αυτές θα βγουν νικητές. Ευνοούνται πολύ όσοι έχουν ωροσκόπο Παρθένο ή Υδροχόο.
Επαγγελματικά: Όπως οι Παρθένοι έτσι και οι Ιχθύες ευνοούνται στον οικονομικό τομέα και ειδικά όσοι ασχολούνται με την μεταφυσική βρίσκουν την εσωτερική τους πυξίδα. Βρίσκουν στήριξη από ανθρώπους και ανεβαίνουν. Επίσης ευνοούνται ταξίδια και συνεργασίες με το εξωτερικό, ναυτιλιακές επιχειρήσεις και όσοι συμμετέχουν στην πολιτική ζωή.

Δήμητρα Παπανικολοπούλου – Περκουλαράκη

Τηλ.: 210 5140963
Κινητό: 6946 507500
Email: semipap@otenet.gr
Blog: http://dpapanikolopoulou.wordpress.com
Διαδικτυακό Κανάλι: http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου